psykhe demiş ki:çok gereksiz bir grup keşke hiç olmasalarmış nerden tanışıp karar vermişler sonuç olarak tez zamanda dağılsınlar
Mask demiş ki:Kırıcanmı belimi iyi hoş parça ama tek parça üzerinden tutunmak oldukça zor. bu yüzden albüm çıkana kadar. demolarını dinleyicileriyle palaşmalılar. yoksa iyi yükselirler ama düşüşü de bir hayli hzılı olur.
RenaL demiş ki:Mask demiş ki:Kırıcanmı belimi iyi hoş parça ama tek parça üzerinden tutunmak oldukça zor. bu yüzden albüm çıkana kadar. demolarını dinleyicileriyle palaşmalılar. yoksa iyi yükselirler ama düşüşü de bir hayli hzılı olur.
Albümden önce demo tarzı bişeyler yayımlamayı düşünmediklerini söylemişlerdi , bu konuda da gayet kararlı gibi görünüyorlar.
Mask demiş ki:RenaL demiş ki:Albümden önce demo tarzı bişeyler yayımlamayı düşünmediklerini söylemişlerdi , bu konuda da gayet kararlı gibi görünüyorlar.
Ben de kararlılıklarının sebebini arıyorum. Bana kalırsa bi demo üzerindeki ''kız grubu ne olcak'' önyargısını kaldırabilir. Demo yapılıp nete sürülmesi daha çok tanınmalarına neden olur.