müzikalanlamda eleştiri yapmayı istemen gayet normal bence ama yaptığın eleştiri müzikal değil bence..direct kişiliğe yönelik...bu piyasada o abazan dediklerinden dolu we müzik yapsanda yapmasanda onlar seni dinliyolar we ewet birazCIK hatun olmanın getirisi oluyo ama bu kadar ağır olmamalı bence eleştirin..ben bunu bi hayranları olarak yazmıyorum sadece bu kadar ağır bi itamın bi müzik dinleyicisine bu forumdan uymadığını düşündüğümü söylüyorum...ö.m diye bişey war...ogokce demiş ki:ya pin-upda pin-up...yalakalık yapmak yerine d-üzgün bir eleştiri yapsanızda bu kızlar bukadar ümitlenmese...
bir kere vokalleri bay a kötü...ben sadece davulcuyu beğendim aslında gerçekten ii...ama diğerleri baya bi kötü ya daha çok çalışmaları lazım...albüm albüm diyosunuzda daha kendileri parça çıkarabilecek kadar pof. diillerki...anca cover yaparlar işte, 2 3 yıl daha bar programı yaparlar belki arada bir albüm çıkartırlar sonrada dağılırlar zaten eğerki çalışmazlarsa! tek avantajları abaza türk erkeği ya aslında🙂 8O :idea: :arrow:
vokalleri baya kötü mü ???.. emin misin sen pin-up vokalini dinlediğine bence çok güzel bir sese sahip. tabi zevk meselesi.. bu arada bayan grup olmalarını ve başarılarını türk erkeğine bağlaman saçma bence gayet iyi müzik yapıyorlar...ogokce demiş ki:ya pin-upda pin-up...yalakalık yapmak yerine d-üzgün bir eleştiri yapsanızda bu kızlar bukadar ümitlenmese...
bir kere vokalleri bay a kötü...ben sadece davulcuyu beğendim aslında gerçekten ii...ama diğerleri baya bi kötü ya daha çok çalışmaları lazım...albüm albüm diyosunuzda daha kendileri parça çıkarabilecek kadar pof. diillerki...anca cover yaparlar işte, 2 3 yıl daha bar programı yaparlar belki arada bir albüm çıkartırlar sonrada dağılırlar zaten eğerki çalışmazlarsa! tek avantajları abaza türk erkeği ya aslında🙂 8O :idea: :arrow: