bluesrocknroll demiş ki:Hypga demiş ki:Akın Eldes desteğini alarak,gayet fazla seyircisi bulunan bir dizinin (diziyi de sevmem ) müziğini yaparak tanınır hale gelmiş grup. Sevmiyorum.
aynen öyle
Öznellik boyutu.Sevmememinin gecerli sebepleri olabilir,ama grup itici gelebilir sevilmeyedebilir.Sevip sevmemek te öznellikle ilgilidir.Ayrıca konu şarkının dizi müziği olması mı,yoksa pinhaninin bu ülkede o dizi sayesinde mi bu kadar tanınması.Bu ayrımı iyi yapın.Sevmiyorum bu grubu.Ayrıca güzel müzikte yapmıyolar.Öznel görüşüm.yesilkurbaga demiş ki:bluesrocknroll demiş ki:Hypga demiş ki:Akın Eldes desteğini alarak,gayet fazla seyircisi bulunan bir dizinin (diziyi de sevmem ) müziğini yaparak tanınır hale gelmiş grup. Sevmiyorum.
aynen öyle
akın eldes desteğini aldıklarına göre gerçekten iyi müzik yapıyor demektir bu gençler.. zira akın eldes her önüne gelene destek veren bir adam değil. kaldı ki albümlerinde ki şarkı dizi müziği olmadan öncede istanbul'da her konserleri dolu dolu geçen bir grup idi pinhani. gayet başarılı, gayet de iyi müzik yapan bir grup. kaldı ki çok başındalar yolun. ama albümlerindeki şarkı dizi müziği oldu diye veyahut akın eldes bu gençlere destek veriyor diye tü kaka denecek bir grup değldir. kaldı ki dizi müziği yapıp sonrasında ahanda bu şarkı tuttu hadi gelin akın eldeside alalım yanımıza destek olsun bize gidip albüm yapalım gibi bir durumda yok iken ortada.. yani bu gençler müzik yaparlarken akın eldes kendilerine destek olmuşken, albümleri çıktıktan bilmem kaç zaman sonra dizinin birinden sizin şarkılar pek güzel gelin sizinle çalışlaım teklifi almışken haksızlık etmemek lazım bu gençlere.. bu gruba... sevmemenin bahanesi bunlar olmasın yani...
forsytia demiş ki:kesinlikle çok güzel şarkıları var. ama artık nezmn dinlemeye kalksam diziyide izlediğimden dolayı aklıma dizideki kişler geliyor onları fln düşünmeye başlıyorum.fazla diziyle özdeştiler.
[/quotDiziyle özdeştiklerine bende katılıyorum.Şarkıyı dinlediğimde akla hemen dizi oyuncuları ve dizi geldiğide dogru bence.Ama daha öncede belirttiğim gibi kalıcı olmak istiyorlarsa aynı çizgide devam etmeleri aynı yolda şaşmadan gitmeleri gerekir ki kalıcı bir grup olsun.
DEJ-A demiş ki:Albümdeki parçaları,dinleyiciye Kavak Yelleri tanıtır artık.
Peki bu kötü birşey mi? Reklamlarını yapacak bir yol bulmuşlar, ne güzel...Amorphis__ demiş ki:DEJ-A demiş ki:Albümdeki parçaları,dinleyiciye Kavak Yelleri tanıtır artık.
ona ne şüphe .
Güzel vede ilginç.Böye şeyler genelde pop müzikte olur.Rock müzilkte pek görülmez.O yüzden tuhaf geldi. 8Ogbanes374 demiş ki:Peki bu kötü birşey mi? Reklamlarını yapacak bir yol bulmuşlar, ne güzel...Amorphis__ demiş ki:DEJ-A demiş ki:Albümdeki parçaları,dinleyiciye Kavak Yelleri tanıtır artık.
ona ne şüphe .