beyler gruptan teker teker özür dilerım ama sadece grup elemanlarından hepımız aynı yola bas koyduk sunuda eklemek istiyorumkı hannibal sen üstüne vazife olmayan seylere atlama
pagana demiş ki:cihan(hannibal barca) bundan sonra grubun menejeridir arkadaşlar
AMOK demiş ki:arkadaslar basscı bulamadık ama menajer bulduk vallaha adamdan esinlenip sarkı yaptık bide hos muhabetti var eski thrashci birinin menajerliği üstlenmesi cook güzel bir kardeslimiz daha oldu sagolsun yardımları icin tesekkür ederiz
Hannibal_Barca demiş ki:Aklıma bir hikaye geldi...
Bundan 4-5 sene kadar önceydi...Böyle bir forumda (sanırım müzik forumu değil) bir arkadaş yazı yazıyor felan vs. Orada bir ukala sürekli sataşıp duruyor.Efenim malum terbiyesizlik sınırlarını aşan şeyler...Sataşan veled düşünüyor ki, ben bu adamın yüzünü görmüyorum.Hem adam ezikte bir tip.Yani karakteri oturmamış.Baba parasıyla büyümüş,sosyal olarak zayıf,yeni yeni açılıyor.Yanılmıyorsam öznetiden faşistide...Neyse konuya dönelim...
Bu karakteri oturmamış veled bu arkadaşa sallıyor falan filan...İşin komiği herifçioğlunu da forumdaki tipler biliyor.Adını felan...Ama adam herkesi kendisi gibi "internet sıçanı" sandığı için ben böyle sanal alemlerde söverim yüzünü bile görmediğim yerlerde saldırırım sallarım vs bişi olmaz.(işin komiği bahsettiğim gibi sosyal olarak ezik hamburger bebesini tekiymiş adamda).
Sonra benim bu arkadaşım sormuş tabi kimdir bu veled diye sağa sola.Onlarda demişler sizin okuldan abi bu adam yahu filanca filanca bölümün de...
Benim arkadaşta way demiş...Göreyim şu veledi...
Tabi veled de durumu anlamış...(msn'den mi artık neyse uyarmışlar veledi) adamda kampüste köşe bucak bu adamdan kaçar olmuş...Benim arkadaşta pek sallamaz olmuş...Adam o forumda takılmayı bırakmış korkusundan falan...
Neyse gel zaman git zaman bu veled rahatlamış...Sonra takılırken böyle bizim arkadaş yakalamış bunu,sen şu filanca filanca bölümünde okumuyor muydun?..adam şaşkınlıkla evet demiş...sonra kullandığın nick filanca filanca değil miydi?...Adamda yine şaşkınlıkla evet demiş...ondan sonra yanılmıyorsam adamın durumu iyi olmamıştı....Süresiz rapor mu ne almış...neyse...
Aklıma geldi anlatayım dedim....
Hep böyle internette forum alemlerinde ezikler felan çıkınca anlatırım...
Yani yüzünü bile görmediğim adamlar sallayayım diye düşünenler olursa onlara psikolojik yardım almalarını öneriyorum...Yoksa ortopedi yolu gözüküyor....
Saygılar
pagana demiş ki:cenk yeter atık gereksiz muhabbete gereksizlik katmaya gerek yok. başlığın adı alternatif müziğin kalitesi değil. ne alaka. kapanmıştır arkadaşlar bu konu . en ufak bi laf daha eden olursa başlığın kapanmasını sağlayacağım(umrunuzdaysa)
saygılar....
piranha-gitar