C
cenko
sizin gibi amatör grupları yerli malı haftası etkinliklerinde görmek isteriz🙂 şarkılarınız ismail yk yı anımsatıyor sanki🙂 ekonomik krizde bizde parasısız böyle boş hayal peşinde koşarsanız tabi terkedilirsiniz🙂)))))
cenko demiş ki:siz çok muhteşem ötesi acyiiiiip güzel süper bomba bir grupsunuz plağınız çıksın peynir ekmek gibi satarsınız bir numara olursunuz televizyonların vazgeçilmez grubu olursunuz amatör olmanıza rağmen profesyonellere taş çıkartırsınız sizi biz gençler ayıla bayıla dinliyoruz şarkı sözleriniz muhteşem ötesi bu kadar anlamlı söz metalicada bilede duymadım🙂
cemburakakin demiş ki:Parasızlıktan veya terkedilmişlikten değildi moralimizin bozukluğu.
Ankara bizi bu hale soktu... Gri gökyüzü altında , hayata alışamayanlar,
arada kalıp bocalayanlar, terkedilen ,ama hayatı sıradanlaştıran
alışkanlıklarını terkedemeyen insanlar için görünmez bir kafes burası.
güzel yazı.. günlügüme yazmalıyım🙂 kolay gelsin, bol sabır ve çalışma gücü..
zapin demiş ki:cemburakakin demiş ki:Parasızlıktan veya terkedilmişlikten değildi moralimizin bozukluğu.
Ankara bizi bu hale soktu... Gri gökyüzü altında , hayata alışamayanlar,
arada kalıp bocalayanlar, terkedilen ,ama hayatı sıradanlaştıran
alışkanlıklarını terkedemeyen insanlar için görünmez bir kafes burası.
güzel yazı.. günlügüme yazmalıyım🙂 kolay gelsin, bol sabır ve çalışma gücü..
saol king
gözümüzsünüz..
🙂
melisa_89 demiş ki:cenkoya katılıyorum resimleriniz çok komik🙂 ayrıca klibinizde trabzon kolbastıyı oynamanızı ricaediyorum bugünlerde çok moda çok seviyorum o dansı ben trabzonluyum belki ondandır.🙂 bende gözünüzmüyüm kulağınızmıyım🙂
melisa_89 demiş ki:bu grubun solisti şarkı söylerken çok bağırıyor şarkı söylemek bağırmak değil bunu eleştri olarak almayın dostça bir yorum yaptım.
melisa_89 demiş ki:plağın albümü çıktımı çıkması lazımdı hiç duyamadıkta🙂 şey acaba ankaradki yerel televizyon programlarındamı albümlerini tanıtıyorlar clipleri yerel televizyonlardamı dönüyor 🙂 patlayamadılarmı yoksa 🙂 cvp verirmisiniz çocuklar