BandRoll demiş ki:bu akşam ilk bölümü izledim. gerçekten güzel bir grupsunuz. ama garage ın ses sistemi çok eksik kaldı. daha iyi bir yerde tekrar izlemek gerek 😀 müzikle kalın...
peripatus demiş ki:sevgili dennischambers; teşekkurler öncelikle..
yorumun acıkcası beni sevindirdi, cunku Plan B nin cizgisinin acıkca anlaşılmış oldugunu görüyorum sozlerinde... Plan B nin tarzı pop-rocktır; upo vb grupların yaptıgı tarzdan hoşlanan arkadaşlar zaten yolunu bulmuşlar; onların cıkacagı saatte geliyorlar mekana, keza plan B sevenler de sahneden inmemizle birlikte mekanı terkediyorlar, bir sirkülasyon oluşmuş durumda. Garage adlı mekanda gercekleştirmek istedigimiz tam da buydu aslında... Garage ın alışılageldik müşteri profilini renklendirmek, yeni yüzler kazandırmak ve hatta "röööh"severlere dunyada alternatif grupların da oldugunu gostermek... Bu konuda başarılı oldugumuzu acıkca gorebiliyoruz o zaman, ne dersin ?
Öte yandan bir başka grubun tarzında çalmayı teklif etmek pek mantıklı olmadıgı gibi müzisyene saygı cercevesinin dışında kalmakta.
Klavyecimiz -renkli kişilik- Alptug'un dışarıdan boyle gorundugunu bilsek bakardık çaresine, teşekkurler bu acıdan 😉 Tarzımıza uygun olan/olabilecek parcalar hakkında önerilerinizeyse acıgız her zaman...
Saygılar & Sevgiler