Playstation 3 Kasım'da piyasada

strinzi demiş ki:
Jack-- demiş ki:
xbox 360 ti satislari nasi TR de
tr de satılmıyor diye biliyorum tam anlamıyla. ama gittigidiyor.com da görmüştüm bir kaç tane almaya niyetlendim bir ara sonra vaçgeçtim.yurt dışından getirmiş sanırım elemanlar.

bide ps3 ye kopya oyun yapilabiliyo mu
US de yok, cezalari cok yuksek, oyun ciktiktan bi kac ay sonra kullanilmislari dusuyo, onlar biraz ucuz oluyo

onu hiç oynamadım.ama problem genel olarak playsitation'ın hep xbox'ın bi adım gerisinde kalması.kıyaslama yaptığımda playsitaion2'nin görüntüleri pc'den bile kötüydü.ps3ü de pek beğendiğimi söyleyemicem.artı xbox'ın padleri çok kullanışlı,hemen alışabiliyorsun.

sana katılıyorum. mesela Sega Dreamcast, PSONE'den çok daha güçlü bir konsol'du. eğer; Gran Touismo, Tekken, MGS vs.. serileri Sega Dreamcast'a çıksaydı şu anda Playstation olmazdı. 😀

ilk çıkan Xbox'u denemiştim. sanırım, Ninja Gaiden oynamıştım. ne oyundu yahu? ama çok zordu 😆

Ps3 sonunda kısmi olarak kırıldı. 3.41 versiyonlarında kullanılan bir Hdd usb ile kopya oyun oynamak artık mümkün, Hdd içinde satılan oyunlar çıkmaya başladı haydi hayırlısı, bence fiyat düşecektir yakında.

Android işletim sistemi ile sorunsuz kırılıyor diye gördüm. Denemedim fakat youtube da var. HTC HD2 ye android kurdum yakında deneyeceğim ve sonuçları burdan paylaşacağım.

Saygılar..

Geri