M vave chocolate çin menşei bir pedal ilk cıktıgı vakitler dandik tir diye almamıştım ancak baya yaygın kullanımı mevcut. Pek olumsuz bir yorumda görmedim . Bende Hotone Ampero Control var daha şık güzel bir pedal ama M vave de sanırsam şarjlı olma avantajıda var ve açıkcası midi pedalada çok para vermeye gerek yok . Tek düşüneceğin switch sayısı yeter mi. Yani şöyle Toggle atamayla 4 switchde 8 tona ulasabilirsin ama switchlere çift ton atamasında switch ler arası ton değişimlerinde örneğin 1 nolu switch de A-B tonu olsun, 2 Nolu switchde C-D tonu olsun . 1 nolu switchde A tonundasın diyelim 2 nolu switche basıp ton değiştirdin daha sonra bir daha 1 nolu switch e basıp A tonuna geçmek istiyorsun ama o iş öle olmuyor ve B tonuna geçmiş oluyorsun ...Bu yüzden A tonu için tekrar 1 nolu switch e basmak gerekiyor. Switch sayısında düşünülecek tek şey bu.Eğer örneğin 8 switch li İcon G board gibi bir şey alırsan ve her switch e tek ton atarsan bu muhabbeti yaşamassın. (Tabi bu pedalı hiç denemedim performansı hakkında bir bilgim yok )
Bu arada Neural Dsp Nolly yi bir süre midi pedalla kullandım tonlar arası geçişte latency yi pek hatırlamıyorum ama öldürecek kadar değil di ve keyifliydi yani hala arada açıp midi pedalla kullanırım . Tek sevmediğim şey Tuner a atama yapamamaktı ama merak etme Axe Fx Fm3 dede yok o muhabbet ,oyuzden düşünülecek bir şey değil.