Herkese merhaba 🙂 @AykanKK abiden geçen haftalarda sorunsuz sıkıntısız şekilde bir Pod Hd500x aldım, kendimce biraz ayarlamaya çalıştım ama bu konuda herhangi bir bilgimin olmadığını bugün bir arkadaşın kaydı için stüdyoya gittiğimde iyice anladım ve çok yardıma ihtiyacım var 🙂
- Prosesörü bilgisayara bağlama konusunda problem yaşıyorum, sürücü yüklenemiyor uyarısı alıyorum ve seri numarası gibi bir şey istiyor.
- Tap tempo özelliğini kullanamıyorum.
- Exp. pedalını basmadan volume, sert bastığımda wah olarak 2 kademeli şekilde ayarlamak istiyorum ama ayarlayamıyorum 🙂 o yüzden bir wah bir volume pedalı olmak üzere iki pedal yeri işgal etmiş oluyor.
- Aleti mikserle kullanıyorum. Yani amfi ile kullanmıyorum fakat internette yaptığım araştırmada mikserle kullanıp tonlayan kimse yok ya da ben göremedim. Amfi kullanmadığım için de ayarlarımı miksere göre yapmam gerekiyor fakat hiçbir şekilde aradığım temiz clean tonu ya da kulağı tırmalamayan drive tonunu bulamıyorum. Yaptığım bütün ayarlamalar idareten oluyor.
- Pedal sıralaması konusunda büyük sıkıntı çekiyorum. Ekranda amfinin hemen sağ tarafında spiral şeklinde bir simge var, bu konu hakkında da bir fikrim yok. Prosesördeki mantık gerçek bir amfi ve pedal setupı kullanır gibi düşünülmüş -modülasyon pedalları fx looptan, drive pedalları inputtan gibi- ama bu konuda bilgim olmadığı için zorluk çekiyorum.