Guardian_of_the_Light demiş ki:Arkadaşlar bu konu her ne kadar defalarca konuşulmuş olsada emin olamadım, birkaç ay sonra elime bir boss gt-8 ya da xt-live alacak kadar para geçecek fakat hangisini alacağım konusunda bir türlü karar veremedim. Ton olarak blind guardian, after forever gibi grupların soundunu yakalamak istiyorum ve açıkçası xt-live bana metal tonları konusunda bosstan daha yetersiz gibi göründü ayrıca gt-8 in driveları yetersiz geldiği taktirde analog bir pedalla bossu destekleyebilirim. Effect olarak compressor, wah ve chorus kullanıyorum genelde ama benim için asıl önemli olan istediğim karakterde bir tonu hangisinde yakalayabilirim?
processor kullanmak biraz sabır ister,gitarı takar takmaz süper sesler alamazsın bikaç ay zaman geçirip püf noktalarını,aletin nelere duyarlı olduğunu öğrenmek lazım,işte bunu yapamayanlar satıyor...geçmiş sayfalarda birçok insan(ben de dahil) kayıtlar koyduk,neler yapılabildiğini görebilirsin...blues_rock demiş ki:abi ben bu aletlerin neden ikinci eli olduğunu merak ediyorum çok fazla satan var gt8 ide pod xt live ı da millet düşünmeden alıp sonra pişman mı oluyor yada analoğun yerini hiç bişey tutmaz söylemimi devreye giriyor anlamadım