dnt_b_nlve demiş ki:tonlarımı genelde kulaklıkla ayarlıyorum hep..ve usb kayıt aldıgımda büyük ölcüde aynı tonu alabiliyorum kayıttan..1 ay olmadı daha ve satın aldıgımdan beri sahnede deneyemedm aleti henüz.. acaba kulaklıkla olusturdugum ve usb olarak iyi verim aldıgım bu tonlar sahnede miksere girince beni hayal kırıklıgına ugratabilir mi?kulaklıkla ton ayarlamak ne derece mantıklıdır yada sizce?
jvc ha-v570 monitor kulaklık kullanıyorum..
cavo demiş ki:fbv express de bank değiştirebiliyormusun abi.bunun olmadığını duydum.eğer yoksa her sarkı sonrası yada sarkı içinde eğilip bank ı yukarı asağı cekmen gerekebilir.can sıkıcı :S . tabi xt ve kontroller portatif.istersen ayrı ayrı tasıyabilirsin.aslında ihtiyaca göre almak mantıklı.
Jeff_Loomis demiş ki:Ben Podxt'me (fasülye olana) şöyle bi çözüm buldum.
FBV4 aldım, 4 tuşlu channel değiştirme işini görüyor. Bir de tap tempo'yu herhangi bir tuşa belli bir frekansta (metronomda) tıklayarak ayarlayabiliyorsun. Onun dışında fbv4 ile bank geçişi yapılamıyor.
Expression pedal eksikliğini ise pod'dan önce ibanez wd7 wah pedalı girerek çözdüm. Pod'un kendi wah tonlarından çok daha iyi, hatta bir çok wah pedalından çok daha iyi oldu ve de pod ile tam uyumla çalışıyor.
Kule olayı ise 2 adet pe-60'ı üst üste koyaraktan yaptığım birşey. Diğer pe-60 Berkay'ınki.
SLiPKnOTh demiş ki:ya kulaklıkla çalarken distortion tonları çok dijital geldi,sanki metal zone u direk miksere girmişiz gibi bi garip..çarşamba günü konserim var ve anfi götürmeyip miksere girmeyi düşünüyorum. eğer mikserden kulaklıkla denediğim tona benzer bişey çıkacaksa (ki kulaklıkla mikser tonu arasında çok fark olmuyomuş sanırım) anfi götürmem gerekir çünkü bu dijitallik çok rahatsız etti beni..