kardeş sorun bizzat sende ve yeni nesilde.. kusura bakma ama pedalı alalı neredeyse 5-6 ay kadar olacak biliyorum bunu, takip ediyorum mesajlarını ve sürekli bir yardım bekleme derdindesin...Zamanın boşa gidiyor. Eğer yeteri kadar araştırsa idin, forumdan yardım beklemek yerine başına oturup aletin inciğini cinciğini inceleseydin emin ol aletin şahı olmuştun şimdiye. yanlış anlama tepkim sana değil. gözlemlediğim kadarı ile senin jenerasyonuna bağlı bütün gençlerde bu problem var.. armut piş ağzıma düş müzik dünyasında yeri olmayan bir mantıktır..
bak ben 13 yaşımda gitar aldiğimda aterimi, poloroid fotoğraf makinemi vs toplayıp evkurcuya satip parasıyla ilk klasik gitarimi almıştım ve o zamanlar internet vs hak getire.. sadece kaset, ve teyp. ve kendi kendime öğrendim gitar çalmayı. önce deli gibi müziğe eşlik edip headbang, sonra ufaktan akorlar falan ve bugün böyle.. DEMEK İSTEDİĞİM. çok şanslısınız, ancak malesef bu şansı göremiyor ve kullanamıyorsunuz.. otur başına prosesörün ve kurcala, olmadı gir pod un sitesine forumlarına, neler yazılmış al onları google translate ile çevir, saçma çevirilerde mantığını kullan. İstemen yetecektir. sevgiler.