Ankara Pop-Rock Grubumuza Lead Gitarist ve Ritim Gitarist arıyoruz.

Herkese selam. Yaklaşık üç senedir sabit bir hobi grubumuz var. 6:45 Tunus, Mazot Pub, Müjgan vb. mekanlarda sahnelerimiz oldu; sabit yeni aile üyelerimizi tam olarak bulduktan sonra sahnelere devam etme düşüncesindeyiz. Uzun yıllardır süren arkadaşlıklarımız üzerine kurulu bir grup düzenimiz olması dolayısıyla bize uyum sağlayıp kısa sürede ailemizin içinden biri olabilecek gitarist arkadaşlara ihtiyacımız var.

• Grubun tüm üyelerinin profesyonellik alanları müzikten bağımsız olarak mevcut; bu sebeple de öncelikle sabit ve düzenli bir hayatı olan biriyseniz uyumlanmamız daha kolay olacaktır.
  • Her hafta düzenli olarak provalara katılamayacaksanız birbirimizin vaktini başından hiç almamanın daha şık olacağını düşünüyoruz.
  • Yaş ortalamamız dolayısıyla, 30 yaş ve üzeri kişilere daha sıcak baksak da bu konuda bir sınırlama getirmek istemiyoruz.
  • Hayatınızı müzikten kazanıyorsanız, sizinle çok çalışmak istesek de işlerimizin yoğunluğu dolayısıyla bunu size sağlayamayacağımız konusunda önden bilginiz olmasını istiyoruz.
  • Geniş bir repertuvar yelpazemiz, sahnelere göre de düzenlemiş olduğumuz setlistlerimiz mevcut. Bunların bir kısmını dönüştürme sürecindeyiz. Halihazırda ilerletmekte olduğumuz bir Youtube sürecinin de içindeyiz.
  • Son aranjeleri kalan birkaç adet parçamız var; söz ve besteleri vokalimize ait. Yaratıcı ve yenilik katabilecek biri olmanız bu konuda da bizi daha memnun edecektir.
  • Ben bunu çalmam, bunun backini ben söyleyeyim, soloyu şöyle uzatayım, sahnede şaklabanlık yapayım vb. bize göre uygun olmayan davranışlarda bulunacak dostlara başından teşekkür edip uzak durmayı tercih ediyoruz. Grup zaten müzikal anlamda yönetilmektedir, sizden istediğimiz tek şey çıkıntılık yapmadan uyum sağlamanız olacaktır. Grup bilincinden ziyade bireysel egolarını gözeten kişilerin bize uygun olmadığı konusunda mevcut deneyimlerimiz doğrultusunda çok netiz.
  • Müziğe çok yeni başlamış kıymetli müzisyen dostlarımız gruba çok uygun olmayacaktır; özellikle anlık transpoze bilgisi ve yeteneği kırmızı bayraktır.

Çok uzun senelere dayanan dostluklarımız olması sebebiyle, öncelikle gerçekten yalnızca bir müzik grubu üyesi olmak maksadıyla değil de çok kıymetli arkadaşlarımız olacak şekilde gelirseniz, ortaya çıkacak olan sound zaten benzersiz tatta olacaktır. Ağzımızın tadı yerinde olsun, kalanını el ele zaten çok kısa sürede hallederiz.

İlgilenenler lütfen kendilerini tanıtan detaylı mesajlarını ve mümkünse kayıtlarını bıraksınlar. Sizlerle tanışmak için sabırsızlanıyoruz.
Sevgiler

Merhaba bu kadar açık ve net bir ilanı ilk kez görüyorum ve açıklamalarınız çok profesyonelce çok hoşuma gitti. İletişim bilgisi rica edebilir miyim lütfen tanışmak isterim. 32 yaşında gitaristim

Geri