İnceleme Positive Grid Spark Go (Kutu Açılışı)

Bu ampliyi tek cümle ile tanımla deseler "Avuç içi kadar mutluluk" derim.

Kutu içinden çıkan aksesuarlar: Usb A to Type c kablo, yedek ızgara, 2 adet askı, klavuzlar

Yapı: Plastik kasasının etrafı kauçuk ile kaplanmış. Bu sayede elden kaymıyor ve kavramak kolay.

Batarya: Şarj edilebilir dahili 2500 Mah bataryasının, 8 saat çalma süresi ve 2 saatte tamamen şarj olduğu iddiası var. Henüz çok taze olduğu için bunları tam olarak deneyimleyemedim.

Ölçüleri: 125 x 85 x 45 mm. Bu ölçülerle pek çok hardcase gözüne rahatça sığabiliyor.

Bağlantılar: 3.5mm kulaklık girişi ile sessizce çalışabilirsiniz.
Bluetooth 5.0 ver. (backing track destekliyor.)
Type c ya da hassas arkadaşlar için tip c bağlantısıyla güncelleme yapabilir ya da şarj edebilirsiniz.

Fiziksel tuşlar: Açma/kapama ile aynı zamanda bluetooth bağlantı tuşu, 4 preset için tuş, müzik sesi açma ve kısma tuşu, gitar sesi açıp kısmak için halka şeklinde tuş.

Iphone kullandığım için IOS arayüzünü deneyimleme imkanım oldu. Kolayca bağlantı kurdum ve çoğu çer çöpten oluşan derya deniz tonları hızlıca burkaladım. Beklentim doğrultusunda keyifli bir şeyler buldum.

Tonlarına, YouTube'da bolca erisebilirsiniz. Bizim evdeki Dave Lombardo her gitar çalmaya oturduğumda; eşlik ettiğinden temiz bir kayıt şu anda alamıyorum.

Beğenmediğim iki özelliği var: Güncelleme için bilgisayar harici bir aygıtı adam yerine koymuyor ve kablolu kullanımda kolayca dengesi bozularak düşebiliyor. Positive Grid Connect satmak için mi böyle yaptılar bilemedim.

Bunların haricinde kendisine çok positiveim. $51'a aldım. Genel fiyatı $120 civarında ancak şansıma Mercari adlı uygulamada bu ampliden bir palet almış bir satıcı vardı. Kasırga nedeniyle uyguna elinden çıkarmak isteyince hemen aldım.

Bu mesaj, Akoryagmuru ya da adı her ne idiyse onun gibi bir pr çalışması değildir. Ne Mercari ne de satıcı ile bağlantım yok. Cookie alerjisi olanlar da gönül rahatlığıyla kullanabilirler. Ancak dağıtım nereye kadar var'ın kontrol edilmesi gerekli.

IMG_3092.webp IMG_3091.webp IMG_3089.webp IMG_3098.webp IMG_3100.webp IMG_3097.webp IMG_3095.webp IMG_3090.webp IMG_3094.webp 178774 eklentisini görüntüle IMG_3104.webp IMG_3101.webp IMG_3105.webp IMG_3087.webp IMG_3106.webp

Son düzenleme:

Geri