Positive spark go

Merhaba,positive spark go almayi planlamaktayim,boyutunun kucuk olmasi ve pratik olmasi avantaj gibi gorunuyor ,3 5 ay icinde yurtdisina tasinmayi planliyorum ikinci el yada sifir buyuk urun alip satamamak yada olu fiyatina satmak istemedigim icin bu boyutlarda urunlere kaydim,yanimda rahat tasiyabilmem vs vs. Spark mini de radarimda ancak boyut biraz daha buyuk ,tasiyabilir miyim emin degilim,bu iki urunu de ozellikle spark go yu kullananlar varsa deneyimlerini aktarabilirse cok iyi olur, 2 inçlik minik hoparlör sert ritimlerde, hızlı downpicking ve palm-mute vuruşlarında nasıl bir tepki veriyor,Hoparlörün bas tepkisi nasıl? Sesi biraz açtığınızda veya gain yüklendiğinizde sürücü alt frekanslarda boğulup çamurlanma yapiyor mu veya benzer boyutlarda daha iyi desiginiz alternatif var mi

Ya bende var ama çok da bayılmıyorum. Speakeri pek iyi değil. Mesela blackstar fly mini 3 ün daha iyi clean ve overdrive tonları var ama metal distortionı değil tabi o konuda daha limitli. Ama speakerından falan daha iyi ses geliyor bazen onune boost pedal koyuyorum. Imkan varsa bir tik daha buyuk olan spark belki iyi olabilir

Ya bende var ama çok da bayılmıyorum. Speakeri pek iyi değil. Mesela blackstar fly mini 3 ün daha iyi clean ve overdrive tonları var ama metal distortionı değil tabi o konuda daha limitli. Ama speakerından falan daha iyi ses geliyor bazen onune boost pedal koyuyorum. Imkan varsa bir tik daha buyuk olan spark belki iyi olabilir
Teşekkür ederim açıklamanız icin, benim de merak ettiğim konu speaker kaliteliydi,kolay taşınması güzel avantaj ama feragat ettiriyor demek ki

Geri