pastel 5 Ocak 2023 #1 Şehir Şanlıurfa Takasa Açık Fiyat 1 Para Birimi TL merhaba, uygun fiyatlı bir power supply arıyorum. el yapımı da olabilir, çin malı garip gureba markalar da olabilir. iletişim için dm atabilirsiniz. iyi forumlar.
merhaba, uygun fiyatlı bir power supply arıyorum. el yapımı da olabilir, çin malı garip gureba markalar da olabilir. iletişim için dm atabilirsiniz. iyi forumlar.
Batturah 5 Ocak 2023 #2 selamalr, sizin işinizi modem adaptörleri rahatlıkla görür. etrafınızda yok mu hiç?
pastel 5 Ocak 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 kullandığım modem 12v. en az 8 pedal besleyebileceğim, 9v bir power supply arıyorum.
Batturah 5 Ocak 2023 #4 8 pedala sözüm yok 😀 çoklu bişi lazm o zaman ama şu şeklde deneme yapabilrsiniz dc 9v 1.5 a adaptör - Google Alışveriş Mooer PDC-8S Pedal DC Power Kablo (8'li Düz Tip) www.senkop.com.tr
8 pedala sözüm yok 😀 çoklu bişi lazm o zaman ama şu şeklde deneme yapabilrsiniz dc 9v 1.5 a adaptör - Google Alışveriş Mooer PDC-8S Pedal DC Power Kablo (8'li Düz Tip) www.senkop.com.tr
pastel 5 Ocak 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 hocam bu metodun çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum ama siz deneyip randıman aldınız mı?
Batturah 5 Ocak 2023 #6 1 kaç pedalda modem adaptörü hep kurtardı. 8 pedal için 1.5 a adaptoru her türlü elektronikçide bulup demnebılrsnz. hatta chaını elektronıkcıler lehmle yapar. orada deneyıp sonucu sızın deneymlemenızdaha sağlıklı olur
1 kaç pedalda modem adaptörü hep kurtardı. 8 pedal için 1.5 a adaptoru her türlü elektronikçide bulup demnebılrsnz. hatta chaını elektronıkcıler lehmle yapar. orada deneyıp sonucu sızın deneymlemenızdaha sağlıklı olur