Gerçekten piyasanın uzun zamandır beklediği ihtiyaca nokta atış gibi görünüyor. Fiyatı biraz tuzluymuş sanki.
Aktif FRFR stage monitör alın. Aynı işi yapacaktır.
FRFR active kabinler mevcut. Tavsiye edebileceklerim.Seçenekler ne olabilir acaba ?
FRFR active kabinler mevcut. Tavsiye edebileceklerim.
Headrush FRFR-112
Ürün gitar efektörleri için tasarlanmış bir FRFR active monitör
🎸 Headrush FRFR-112 Active Monitor
Alto TS 212
Bu monitör en yaygın kullanımını gördüğüm cihaz. f/p performansına göre tercih ediliyor olmalı.
https://www.thomann.de/gb/alto_ts_212.htm?ref=search_prv_6
ATOMIC CLR NEO MK II
Favori ürünüm
Kayıt, miks vs için monitörün artıları var ama genel kullanım ve yoğun olarak "çalarken" duyayım amacıyla Alto TX210 kullanıyorum. Hem prosesörlerime hem app ve plug-in'lere can verdi diyebilirim. .... ki Alto aslında FRFR PA hoparlörlerin de ucuz tarafında alt bir model sayılır.Frfr ( henuz denememekle birlikte) sanirim en iyi cozum bu is icin. Hem prosesor hem plugin icin.
Mixere girince yakın ses almak çok önemli. Presetleri hazırlarken referans monitörler baya iş görüyorum sanırım. Çalım keyfi nasıl hocam adam A7 ile frfr 12 inc kabini kıyasladığında? Ukraynada headrush yok onun benzeri alto var.ASC , amfi ve kabin hissine en yakın sonuç aldığım cihaz oldu. Ama onda bile bir EQ koyuyorum ve ses seviyesine göre modifiye ediyorum. Öte yandan Adam lar ile belli bir ses seviyesinde hazırladığım tüm presetler mixere girdiğinde çok iyi netice veriyorlar ve masa başında ne duyuyorsam az çok transfer oluyor.
Kulaklıklar ise ayrı bir hadise, açıkcası sadece sessiz çalışmak ve müzik dinlemek için faydalanabiliyorum, kulağımdaki ton dışarıda duyduğumdan oldukça uzak. (byerdynamics 880 pro 216 ohm kullanıyorum.)
Headrush 108 ise sağa sola taşımak ve idare eder bir ton almak için kesinlikle yeterli. Ayrıca ucuz.
Bias FX kurulu ipad e ancak henüz daha vakit harcamadım yeteri kadar. Ipad / bias fx / headrush üçlüsü bu yaz Istanbuldan çıkarken bir aylığına yanımda olacak, önden tonları hazırlamaya çalışacağım.