Selamlar, Blackstar'ın 12 inçlik kabinini kullanıyorum(8 ohm). Kafa amfi kullanmıyorum onun yerine Zoom G5'i power amp ile kabine bağlıyorum yani amfi simülatörü vazifesini prosesör görüyor. Amacım prosesördeki amfi modellemesini kendi kabinim ile kombine etmek fakat amfi modellemesinin içinde olan kabin simülatörünü iptal edince çokta iyi olmayan bir ton elde ediyorum.
Bu hemen hemen bütün amfi modellemelerinde geçerli bir durum. Bariz fark oluyor kabin simülatörünü kapalı hale getirince. Sebebini kesin şekilde anlayamadım.
Asıl derdim kabinin özelliğini kullanamamak keza sıradan bilgisayar hoparlörüne bağladığım zamanda da aynı şekilde kullanmış olacağım.
Açıkçası Sansamp GT2 muadillerinden birini almayı düşünüyorum şu aralar farklı bir arayış içindeyim. Sonuca güvenemiyorum sadece ya çok iyi ya da çok kötü olacak gibi.
GT2 Muadil + Power Amp + 12" Kabin...
Bu hemen hemen bütün amfi modellemelerinde geçerli bir durum. Bariz fark oluyor kabin simülatörünü kapalı hale getirince. Sebebini kesin şekilde anlayamadım.
Asıl derdim kabinin özelliğini kullanamamak keza sıradan bilgisayar hoparlörüne bağladığım zamanda da aynı şekilde kullanmış olacağım.
- Kafa+kabin uyumsuzluğu.
- Emulation dediğimiz olay.
- EQ ayarlarını farklı ayarlamak gerek.
Açıkçası Sansamp GT2 muadillerinden birini almayı düşünüyorum şu aralar farklı bir arayış içindeyim. Sonuca güvenemiyorum sadece ya çok iyi ya da çok kötü olacak gibi.
GT2 Muadil + Power Amp + 12" Kabin...