arkadaşlar selamlar ibanez akustik gitarım amfiye takınca ses vermiyor en sona fulleyince sesi çok derinlerden geliyor amfide 50 w en sonda çok derinden geliyor bu lehimle mi ilgili yoksa preamp katıylamı ilgili sorun amfi yada kablodan değil başka gitarda çalışıyor
yeni pil alıp taktım kalem pilYeni bir pil takıp denediniz mi?
kalem pille çalışıyorGitarınız kalem pille mı çalışıyor yoksa 9v kare piller ile mi çalışıyor.
kalem pille çalışıyor
ibanez ael10kalem pille çalışıyor
nasıl yaparım eşik altı mik tam nerde bilmiyorum ne olduğunudaTelleri gevşetip eşiğin altındaki mikrofonu kontrol edin, yerinden oynamış olabilir.
eşiğin tam altında bir yerde minasıl yaparım eşik altı mik tam nerde bilmiyorum ne olduğunuda
eşiğin tam altında bir yerde mi
bende elektro klasik gitarda var eşiğin altına bakmıştım onda öyle bir şey göremedimTeller gövdeden çıkarken beyaz renkli bir eşiğin üstünden geçiyor ya orası. Telleri gevşetip o eşiği yerinden çıkarttığınızda altında ince metal çubuk şeklinde bir mikrofon var. Eşik tam olarak yerine oturmamış olabilir.
bende elektro klasik gitarda var eşiğin altına bakmıştım onda öyle bir şey göremedim
valla hocam ilk defa görüyorum 🙂 benim klasik gitarda bu yok benim bildiğim akustiin hiç eşik altına bakmadım birde bunun eşiği öyle tak çıkar değil yapışık şekilde nasıl çıkartırım
ben baktım hiç kabloya dair iz görmedim kenarlarında bununla ilgil video var mı bildiğiniz acaba ben bulamadımdavalla hocam ilk defa görüyorum 🙂 benim klasik gitarda bu yok benim bildiğim akustiin hiç eşik altına bakmadım birde bunun eşiği öyle tak çıkar değil yapışık şekilde nasıl çıkartırım
valla hocam ilk defa görüyorum 🙂 benim klasik gitarda bu yok benim bildiğim akustiin hiç eşik altına bakmadım birde bunun eşiği öyle tak çıkar değil yapışık şekilde nasıl çıkartırım
b band preampe sahipBenim bildiğim kadarıyla bütün akustik ve elektrik gitarların eşikleri çok bir efor gerektirmeden yerinden sökülebiliyor ve sizin gitarınızda Fishman Sonicore model eşik altı mikrofonu var.
b band preampe sahip
ben bunu yarın deneyeceğim gitarın yanında değilim şuan çok teşekkür ederim size umarıp preamp ile ilgili değildir ben dipten ses geldiği için orasıyla alaklı olmadığını düşüdnümb band preampe sahip
ben bunu yarın deneyeceğim gitarın yanında değilim şuan çok teşekkür ederim size umarıp preamp ile ilgili değildir ben dipten ses geldiği için orasıyla alaklı olmadığını düşüdnüm
çok sağolasın yarın deneyeceğim bunları137717 eklentisini görüntüle
Bu şekilde çok ince bir parça zaten, pre amp kısmına ufak bir soket ile bağlanıyor o bağlantıyıda kontrol edebilirsiniz.