Presonus vs Mackie marka monitör

Arkadaşlar ev stüdyomda hangisi daha iyi olur?
Presonus Eris E3.5 BT, 3.5" Bluetooth Özellikli Yakın Alan Stüdyo Monitörü mü yoksa Mackie CR3-XBT 3 İnç Bluetooth Stüdyo Monitörü mü

Valla bende eris 3.5 var keşke alırken en az 5 inç olanını almış olsaydım diyorum. 3,5 inç çok küçük geliyor 1x12 amfilerimden sonra, şu an kullanamıyorum hatta o yüzden hala amfi kullanıyorum evde. Mümkün mertebe büyük olanını almakta fayda var diye düşünüyorum ama bu konu ile ilgili benden daha tecrübeli arkadaşlar da fikirlerini paylaşacaklardır. (Tarz olarak genelde heavy/thrash metal çalıyorum ben.)

Telefondan BT ile müzik çalmıyorsan her modelin BT olanı muhtemelen daha pahalı olacak. Kullanmayacağın bir özellikse BT diye sınırlama.
Nasıl boyutlarda bir mekan olduğu da tercihini değiştirir. Dibinde mi oturacaksın, masaya mı koyacaksın, ayaklı stand'a mı takacaksın monitor'leri, bu da etkiler tercihi.
İki model ismi yazarak kim nasıl seçsin, o manken mi güzel bu mu sorusu gibi olur ancak 🙂

Telefondan BT ile müzik çalmıyorsan her modelin BT olanı muhtemelen daha pahalı olacak. Kullanmayacağın bir özellikse BT diye sınırlama.
Nasıl boyutlarda bir mekan olduğu da tercihini değiştirir. Dibinde mi oturacaksın, masaya mı koyacaksın, ayaklı stand'a mı takacaksın monitor'leri, bu da etkiler tercihi.
İki model ismi yazarak kim nasıl seçsin, o manken mi güzel bu mu sorusu gibi olur ancak 🙂
Btye ihtiyacım var müzik çalmak için. Masaya koyucam yakın olucam monitöre.

Geri