Proje kaydettıgım gıbı ses vermıyo

Dostlar selam projeyı bıtırıp mp3 e donusturuyorum fl de ama asla aynısı olmuyo fl de daha doygun ses gelırken mp3 de cok bos gelıyo yanı nası desem sankı butun mıxler hıcbır ıse yaramamıs gıbı ama fl de boyle degıl waw olarakda denedım sonuc aynı su kısımda bırsey yapmam gerekıyormu acaba yadım edersenız sevınırım tesekkurler

Screenshot_198.webp

Sanırım sesi mono çıktı alıyorsun. Phase çakışmalarından ötürü frekansların birbirini nötr'leyip güç kaybına uğruyor muhtemelen.
Mono'da ciddi kayıp duyuyorsan iyi bir mix yapmamışsın demektir. Tavsiyem, mix sırasında sık sık mono check yaparak ilerlemen.

1739953158666.webp

Sanırım sesi mono çıktı alıyorsun. Phase çakışmalarından ötürü frekansların birbirini nötr'leyip güç kaybına uğruyor muhtemelen.
Mono'da ciddi kayıp duyuyorsan iyi bir mix yapmamışsın demektir. Tavsiyem, mix sırasında sık sık mono check yaparak ilerlemen.

176802 eklentisini görüntüle
anladım bu arada mıx kanalında free olarak genelde ne onerırsın mıxte cok bos takılıyorum cıdden

Fl studio playback ayarlarından bit derinliğini kontrol edin, bit derinliği muhtemel 24 olmalı ( defoult 24 bit kullanıyorum) siz dosya convert ederken düşürüyorsanız oradan kayıp olur (32 bit float deneyin 24 bit bile master kayıt örneği için çok ideal değil aslında + resampling 32 kötü bir değer, arttırmanız lazım 512 ye çıkarın ).

disable max poliphony seçeneği kanal ve vst durumunuza bağlı, bilgisayar gücünüz iyi ise daha kaliteli ses için seçeneği iptal etmelizsiniz ancak vst niz sorun çıkarır ise o zaman işaretleyin

ikinci konu compresör kullandınız mı ? eğer cevap evet ise ondan kaynaklı seste değişiklik olabilir. mp3 veya çaldığınız başka bir program mı var ? eğer cevap evet ise codecler ile ilgili olabilir ama wav için böyle bir olasılık pek mümkün değil. MP3 kaydında da sabit bitrate ve variable bitrate seçenekleri var, variable olmayan sabit bitrate olanı da deneyebilirsiniz. Ben player olarak vlc den kontrol ediyorum son çıktıları tavsiye ederim...

Wav formatı sıkıştırmasız olduğu için bazı ayarlar kapalı kalır, ancak mp3 render alırken açık gözükür. Siz tüm bu olasılıklar içinden uygun olanı seçersiniz. Sonucu da iletirseniz memnun olurum...

Son düzenleme:

Geri