Ben daha profesyonelleşmek istediğim için iyi bir ürün istiyorum ve kendime en uygun olanın o olduğunu düşünüyorumKardeşim, paran yoksa gidip en pahalı ürünü hedeflemezsin gider ucuzunu alırsın. 2 bin lira civarı vox g1 prosesörler var gayet de işini görür.
Bir demo kayıt/video falan koy bakalım nasıl çaldığını görelim, neler yapmışsın 7 senede, ona göre beğenirsek forum abileri ateşler belki üç beş bir şeyler.
177314 eklentisini görüntüleBir kaç yil önce çektiğim bir video şuan bundan daha iyi çalıyorum
Kusura bakma yanlış yazmışım zaten mg 300 istiyorum dikkat etmemişimSenin yaşındayken 14-15 falanken ben de gitarımı yaz tatilinde işe girip çalışıp almıştım sen de öyle bir şey yapabilirsin.Ayrıca sen de gidip en pahalısını istiyorsun yav bari nux mg300 falan isteseydin 🙂
Tamam öyle yapayımBen de pena tekniğini beğendim. Bence bir kağıda ByEfeUğur yazıp yeni yeteneklerini sergilediğin bir video çekmelisin. Benim bildiğim forumda yardım sever çok insan var.
Yaz tatiline daha çok var bizim okulda sahneler oluyor çok sık onun içinde istiyorumSenin yaşındayken 14-15 falanken ben de gitarımı yaz tatilinde işe girip çalışıp almıştım sen de öyle bir şey yapabilirsin.Ayrıca sen de gidip en pahalısını istiyorsun yav bari nux mg300 falan isteseydin 🙂