İyi günler. Yaklaşık 45k civarı bütçem var bir sıkıntı çıkmazsa. Bir sürü farklı gitar baktım do-re indirimde olduğu için, özellikleri pek de farklı gelmedi bana ama tavsiye istiyorum.
Son koyduğum gitarın v modeline bakıyordum ama stok bitmiş 🙁 Ayrıca bu fiyatta aktif manyetik + sabit köprülü öneriniz varsa bakabilirim. Metal çalmak için alıyorum.
Schecter Reaper-6 Custom Elektro Gitar (Parlak Beyaz) | doremusic
Schecter Reaper-6 Custom Elektro Gitar (Parlak Beyaz) En Uygun Fiyat Garantisi ile Dore Müzik'te! Aynı Gün Kargo, Ücretsiz Teslimat ve Peşin Fiyatına Kredi Kartına 6 Taksit Seçenekleri ile Güvenle ve Hemen Satın Alın!
www.do-re.com.tr
PRS SE Mark Holcomb Elektro Gitar (Holcomb Burst) | doremusic
PRS SE Mark Holcomb Elektro Gitar (Holcomb Burst) En Uygun Fiyat Garantisi ile Dore Müzik'te! Aynı Gün Kargo, Ücretsiz Teslimat ve Peşin Fiyatına Kredi Kartına 6 Taksit Seçenekleri ile Güvenle ve Hemen Satın Alın!
www.do-re.com.tr
PRS SE McCarty 594 Elektro Gitar (Charcoal) | doremusic
PRS SE McCarty 594 Elektro Gitar (Charcoal) En Uygun Fiyat Garantisi ile Dore Müzik'te! Aynı Gün Kargo, Ücretsiz Teslimat ve Peşin Fiyatına Kredi Kartına 6 Taksit Seçenekleri ile Güvenle ve Hemen Satın Alın!
www.do-re.com.tr
PRS SE Custom 24-08 Elektro Gitar (Turquoise) | doremusic
PRS SE Custom 24-08 Elektro Gitar (Turquoise) En Uygun Fiyat Garantisi ile Dore Müzik'te! Aynı Gün Kargo, Ücretsiz Teslimat ve Peşin Fiyatına Kredi Kartına 6 Taksit Seçenekleri ile Güvenle ve Hemen Satın Alın!
www.do-re.com.tr
Schecter C-1 Blackjack Elektro Gitar (Gloss Black) | doremusic
Schecter C-1 Blackjack Elektro Gitar (Gloss Black) En Uygun Fiyat Garantisi ile Dore Müzik'te! Aynı Gün Kargo, Ücretsiz Teslimat ve Peşin Fiyatına Kredi Kartına 6 Taksit Seçenekleri ile Güvenle ve Hemen Satın Alın!
www.do-re.com.tr
Schecter C-1 Elektro Gitar (Apocalypse Red Reign) | doremusic
Schecter C-1 Elektro Gitar (Apocalypse Red Reign) En Uygun Fiyat Garantisi ile Dore Müzik'te! Aynı Gün Kargo, Ücretsiz Teslimat ve Peşin Fiyatına Kredi Kartına 6 Taksit Seçenekleri ile Güvenle ve Hemen Satın Alın!
www.do-re.com.tr
Son koyduğum gitarın v modeline bakıyordum ama stok bitmiş 🙁 Ayrıca bu fiyatta aktif manyetik + sabit köprülü öneriniz varsa bakabilirim. Metal çalmak için alıyorum.