Arkadaşlar Laney LX 35D amfi kullanıyorum Line 6 POD X3 Live prosesör aldım ve amfiden aldığım ses malesef çok kötü.. Kulaklıktan ses kalitesi daha lezzetli geliyor fakat dediğim gibi amfi bu kaliteyi öldürüyor resmen.. USB kablosu ile PC ye yaptığım ses kaydını Logitech x530 (5+1) den dinlerken de gitar tonu gerçekten çok kaliteli, tatminkar geliyor.. ayrıca kulaklıkla sesi alırken ses sterio geliyor sağ-sol kanal olarak.. bunu tek amfide yapmak mümkün olmadığı için, amfi yerine 2 adet kaliteli hoparlör alsam yanlış mı yapmış olurum?
buna bağlı olarak POD X3 Live ile kullanmak üzere;
- hoparlör tavsiyesi (ne tarz hoparlör almam lazım hiçbir fikrim yok) yani studyo tipi bir hoparlör mü almam lazım yoksa multimedya 2+1 tarzda birşey mi..
- kaliteli kulaklık tavsiyesi (şuanda kulaklık olarak PHILIPS SHS-4700 kullanıyorum) kullandığım kulaklık ince uçlu jak.. prosesörde kulaklık giriş büyük jak istiyor.. ben şuanda dönüştürücü yardımıyla kullanıyorum. bu ses kalitesini azaltır sanırım.. o yüzden direk büyük jak çıkışı olan bir kulaklık almayı düşünüyorum..
- bütçe max 1.200 TL
Edit: bütçe değişiklikleri
buna bağlı olarak POD X3 Live ile kullanmak üzere;
- hoparlör tavsiyesi (ne tarz hoparlör almam lazım hiçbir fikrim yok) yani studyo tipi bir hoparlör mü almam lazım yoksa multimedya 2+1 tarzda birşey mi..
- kaliteli kulaklık tavsiyesi (şuanda kulaklık olarak PHILIPS SHS-4700 kullanıyorum) kullandığım kulaklık ince uçlu jak.. prosesörde kulaklık giriş büyük jak istiyor.. ben şuanda dönüştürücü yardımıyla kullanıyorum. bu ses kalitesini azaltır sanırım.. o yüzden direk büyük jak çıkışı olan bir kulaklık almayı düşünüyorum..
- bütçe max 1.200 TL
Edit: bütçe değişiklikleri