Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar. Forumdan önce gitar sonra amfi ve prosesör aldım. @hackeiommi hocamın tavsiyesiyle. Amfi ve gitardan çok memnunum ama prosesörü henüz çözemedim. Vox Tonelab SE modeli. Yardımcı olur musunuz kullanımı hakkında?
Bence öncelikli sıkıntı yaşadığın şeyleri, kafana takılanları ve prosesörden beklentilerini yazarsan bilen arkadaşların sana yardım etmesi hem daha kolay hem daha anlaşılır olur.
Ayrıca ekipmanlarını iyi günlerde kullan 🙂
Teşekkürler hocam hemen yazıyorum Hazır kanalları pek kullanmak istemiyorum. Kendim yazmak istiyorum ama write tuşu var kullanamıyorum. Ben delay kullanmak istiyorum ancak delay switch ine basınca reverb de açılıyor.
Teşekkürler hocam hemen yazıyorum Hazır kanalları pek kullanmak istemiyorum. Kendim yazmak istiyorum ama write tuşu var kullanamıyorum. Ben delay kullanmak istiyorum ancak delay switch ine basınca reverb de açılıyor.