Dijital prosesörlerle pedallar arasında kalıyorum, sürekli fiyat performans olarak kısıtlı bütçe beni iyice prosesörlere çekiyor.Fakat aralarında ki farkı bilen dijital prosesörleride tecrübe etmiş biri yardım edebilir mi?
8 aydır çalıyorum yeniyim.1)Ne kadardır çalıyorsunuz ya da elektro gitar konusundaki deneyiminiz ne ?
2)Aradığınız soundlara örnek verebilir misiniz ?
amfi olarak elinde ne var bende merak ettim açıkcası sorulmuş daha önce...8 aydır çalıyorum yeniyim.
Yavuz Çetin jimi hendrix tarzı şeyler çalıyorum ayrıca grunge hard rock ta ara sıra deniyorum
Dijital amlifikatorle modafoye edilmiş ezik bir Ibanez amfi iyi değil amfim kısacasıamfi olarak elinde ne var bende merak ettim açıkcası sorulmuş daha önce...
modellemeli amfi almayı da düşünebilirsin...boss katana vs gibi...fx return den girmedikçe prosesörü amfiye bağlamak da tam performans vermez nasıl olsa...Dijital amlifikatorle modafoye edilmiş ezik bir Ibanez amfi iyi değil amfim kısacası
Sağolun bilgi için FX loop amfiye bakacağımBen amfiyi hatırladım. Pedal prosesörden önce, eğer bunları kullanacaksan fx loop'a sahip bir amfi almalısın en başta.