Prosesör Önerisi

MaveDustaine

MaveDustaine
Öğrencim bana prosesör danıştı ama benim analogdan önce headrush mx5'im vardı şu an zaten sıfırı yok, ikinci ele yönelmiş bir kaç model attı ya da sıfır en fazla taksitle 20k'lara çıkabilirim dedi.

İkinci elde Medelli GP300, Line 6 POD HD300 ve Zoom G2X modellerine bakmış, bunlar 8-12K arası. Sanıyorum ikinci elde headrush MX5 de 15k ya falan vardı, sıfır olarak da Nux Mg serisi falan olabilir belki. Schecter'in yanlış hatırlamıyorsam SGR C1 floyd rose modelini kullanıyor. Var mı bu prosesörler arasında önerisi olacak?
 
mooer ge200 pro kullanıyorum bence gayet güzel, 3.parti ir ve amfi indirip kullanılabiliyor ayrıca ses kartı görevi de görüyor, tonları gayet iyi ve çok detay yok basitce istediğin tonu yazabilirsin hatta mooer cloud da paylaşılan tonlar da var ve stombox,looper,exp pedal gibi daha bir sürü özelliği bulunuyor, ben ikinci el 10 bin küsür TL ye almıştım.
 
Bütçe belirtilmemiş ama örneklerden anladığım kadarıyla 15K bandında. Headrush'ın son yazılım güncellemesiyle beraber orta segmentin en başarılı prosesörü olduğunu düşünüyorum. 15'in üstüne koyup MX5 ya da Gigboard yerine en azından son model birşey alınması bana göre daha rasyonel tercih olur. Tabi yine konu ilk maddeye paralel bütçeye dayanıyor.

Son çıkan Core, Prime ve Flex Prime serisi eski seriden çok daha iyi ve ciddi farklar var.

 
Son düzenleme:

Geri
Üst