öncelikle herkese güzel geceler ve iyi forumlar diliyorum. yaklaşık 1-2 ay önce prosesör almaya karar verdim, biraz çalıştım para biriktirdim biraz da markaları yazılımları ve modelleri araştırdım. ilk başta nux mg30 almaya karar vermiştim sonrasında aktif sahne alan bi tanıdığıma sormuştum kendi prosesörünü satıyordu (nux trident) istersen yardımcı olurum dedi onu alacaktım ama benim için gereksiz büyük ve ağır gibi geldi ve onu almaktan vazgeçtim mooerleri araştırdım sonrasında ikinci el bi mooer ge250 daha mantıklı geldi. sonra biraz daha araştırdım ikinci el bi Headrush mx5 en iyi seçenek gibi duruyordu ama sonra line6 modellerini inceledim onlar da fena değil gibi. İşin özü şu an kafam allak bullak oldu yardımcı olursanız çok sevinirim. (bütçem maks 17k tl). Ayrıca ayda maksimum 1 defa sahne işim oluyor. prosesörü stüdyo için bol bol dışarı çıkaracağım. ha bir de ağır metal tonları hariç çoğu tonu severim. bu bilgileri de hesaba katıp bi öneri yaparsanız çok sevinirim. buraya kadar okumaya katlandığınız için de ayrıca teşekkür ederim.