Hangi mesa amfisi 😊headrush'taki mesa amfisi gibi).
Headrush'ın kendi modellemesi mi yoksa ReValver mı? Orada bile çok ciddi fark var. Headrush'ın kendi modellemelerinde 3-4 amfi dışında tercih ettiğim modelleme yok ama ReValver dediğimiz yerde hemen hemen hepsi gerçekten iyi yanıt veriyor. En azında kulağım çok net fark var diyor. Genelde tarza uygun Revalver amfi önüne SD1 atıp (nadiren TS kullanıyorum) her sonucu elde edebiliyorum.
Oldukça kaliteli IR'ları var. Mikrofon olarak Sennheiser 421 olanları Shure 57'nin bile önünde hissettiriyor. Yada mixed klasöründekileri denemenizi de tavsiye ederim. Hatta tek tek paket anmak gerekirse Orange 412, York 212 Creamback(şaşırtıcı derecede iyi), Mesa 212 V30(bunun 1 $'lık limitli versionu hala satışta, ön izleme için alıp denenebilir), ZILA 212, Matchless 212. Headrushtaki stok IR'lardan iyiler.York Audio
Ha York'ta çok adet var arada çok kaybolmak istemiyorum diyorsan Bogren Digital'in Kristian Kohle ve Tue Madsen paketlerini de tavsiye ederim. Her yola geliyorlar. Hatta sadece şu 2 paket herkese yeter diye düşünüyorum.