Arkadaşlar PRS Custom 24 ile metal yapabilir miyim?
Ya videoyu izledim izlemesine de forumlarda çalınamayacağına dair çok yazı okudum (gerekli ekipmanlar yoksa)Bunu youtube'a sorsana delikanlı?
prs custom 24 metal - YouTube
Sevdiğiniz videoların ve müziklerin keyfini çıkarın, orijinal içerik yükleyin ve tümünü YouTube'da arkadaşlarınızla, ailenizle ve dünyayla paylaşın.www.youtube.com
Blackstar ID Core amfi kullanıyorum 🙂)Fender Twin Reverb'e takarsan yapamazsın 😎
Peki ID Core uygun olur mu sence? Çok teşekkürleerrrPRS Custom 24 ile (USA olduğu varsayımıyla, SE olanı varsa bilemem), öyle bir çalarsın ki ... ama amfi de uygun olacak. Ben HT-5 ile Custom24 çaldım çok şık oldu.
ID Core 2 yıldır kullandığım amfim ama PRS'i bu aralar almayı düşünüyorum, amfiyi de değiştireceğim elbetAmerikan prs ile blackstar id core kullanmak = ferrariye lpg takmak
Teşekkürleerr ama blues dan ziyade rock metal türevi istiyorumBlues icin JWIN oneririm
Çalamazsınız, metal çalmak için humbucker manyetik hissiyatı gerekir. Çalarsınız ama güzel olmaz. Evde ufak amfisiyle, planet waves 0.76 plastik penasıyla gitara yeni başlamış biri için single manyetikle metal çalabilme ihtimali gerçek dışı.Single manyetik sx telecaster'la bile metal çalabilirsiniz. Önemli olan gitara olan hakimiyet ve düzgün bir amfi.
İnternetteki yorumlara takılmayın çalmanıza bakın.
Çalamazsınız, metal çalmak için humbucker manyetik hissiyatı gerekir. Çalarsınız ama güzel olmaz. Evde ufak amfisiyle, planet waves 0.76 plastik penasıyla gitara yeni başlamış biri için single manyetikle metal çalabilme ihtimali gerçek dışı.
Not: Tabi ki istisnalar mevcut, hepsini biliyor ve görüyorum. Fakat single manyetik HUM'ı ile metal çalınca gerçekten olmuyor, zorlamayın. Öncelikle adamda o tonun sağlam çıkmasını sağlayacak tuşe yok.
Biraz da Metal diyince ne anladığınıza bağlı tabi.
Aha çalmışlar burada, üşenmedim dinlemekte bile zorlandığım şu tonu buldum koydum aşağıya, zınk zınk titriyor ses, iğrenç birşey:
Single manyetikHangi manyetikler var üstünde?
TeşekkürlerSingle manyetik sx telecaster'la bile metal çalabilirsiniz. Önemli olan gitara olan hakimiyet ve düzgün bir amfi.
İnternetteki yorumlara takılmayın çalmanıza bakın.
Çalamazsınız, metal çalmak için humbucker manyetik hissiyatı gerekir. Çalarsınız ama güzel olmaz. Evde ufak amfisiyle, planet waves 0.76 plastik penasıyla gitara yeni başlamış biri için single manyetikle metal çalabilme ihtimali gerçek dışı.
Not: Tabi ki istisnalar mevcut, hepsini biliyor ve görüyorum. Fakat single manyetik HUM'ı ile metal çalınca gerçekten olmuyor, zorlamayın. Öncelikle adamda o tonun sağlam çıkmasını sağlayacak tuşe yok.
Biraz da Metal diyince ne anladığınıza bağlı tabi.
Aha çalmışlar burada, üşenmedim dinlemekte bile zorlandığım şu tonu buldum koydum aşağıya, zınk zınk titriyor ses, iğrenç birşey: