B BaroS Cuma 17:16 #1 elinde se 245, mccarty 594 veya se custom 24 olan varsa iletişime geçebilirler;
Hakan Baysal Cuma 17:26 #2 Düşünürseniz elimde satılık PRS Bernie Marsden var. SE 245'in üst modeli gibi düşünebilirsiniz. Bakımlarını Mayıs 2025'te yaptırdım. Konu 'PRS SE Bernie Marsden' Satılık - PRS SE Bernie Marsden
Düşünürseniz elimde satılık PRS Bernie Marsden var. SE 245'in üst modeli gibi düşünebilirsiniz. Bakımlarını Mayıs 2025'te yaptırdım. Konu 'PRS SE Bernie Marsden' Satılık - PRS SE Bernie Marsden
B BaroS Cumartesi 15:58 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Hakan Baysal demiş ki: Düşünürseniz elimde satılık PRS Bernie Marsden var. SE 245'in üst modeli gibi düşünebilirsiniz. Bakımlarını Mayıs 2025'te yaptırdım. Konu 'PRS SE Bernie Marsden' Satılık - PRS SE Bernie Marsden Hepsini görmek için tıklayın... sağolun hocam pek içime sinmedi yine de teşekkürler
Hakan Baysal demiş ki: Düşünürseniz elimde satılık PRS Bernie Marsden var. SE 245'in üst modeli gibi düşünebilirsiniz. Bakımlarını Mayıs 2025'te yaptırdım. Konu 'PRS SE Bernie Marsden' Satılık - PRS SE Bernie Marsden Hepsini görmek için tıklayın... sağolun hocam pek içime sinmedi yine de teşekkürler