Hocam o Zaman standart almak daha mı mantıklıStandard 24 bildiğim kadarı ile endonezyada yapılıyor, custom 24 ise kore... Standard 24 custom 24'ün daha cafcafsız olan modeli maple veneer cap, body binding falan yok.
Hocam o Zaman standart almak daha mı mantıklıStandard 24 bildiğim kadarı ile endonezyada yapılıyor, custom 24 ise kore... Standard 24 custom 24'ün daha cafcafsız olan modeli maple veneer cap, body binding falan yok.
Öncelikle iyi günler.
Elimdeki gitarları (İbanez s470, Schecter Hellraiser c1, Fender Mexica Strat) nakit ihtiyacımdan dolayı satmak zorunda kalmıştım. Bir süredir bütçe olarak beni yormayacak bir gitar arıyorum. Tekrardan Schecter almayı düşünüyordum ancak PRS gitarlar hakkında çok olumlu yorumlar almaya başladım. Hem hafifliği hem tonal açıdan yelpaze genişliğide beni etkiledi. 2. el olarak 3000 tl ye kadar önerilerinizi ve gitar hakkında yorumlarınızı bekliyorum.
Hocam o Zaman standart almak daha mı mantıklı
Çok sağol bilgilerin içinBen Kore malı PRS SE kullanıyorum. Ziyadesiyle memnunum. Standard SE 24'ü hiç denemedim. PRS'in endonezya modellerinin kalitesi hakkında malesef bilgim yok. Fakat herzaman olduğu gibi para konuşur, ne kadara alınacağı önemli. İkinci ele 1500 civarına düşen son revizyonlu Custom 24'leri değerlendirme seçeneği bence daha ağır basmalı...
Merhaba. Do-re den PRS Custom 24 ü satın aldım. Tonları çok hoşuma gitti. Özellikle clean tonlar çok parlak. Diğer gitarım kilitli floyd rose olduğu için hiç akord kaçırmıyor. Acaba bu gitara burgu ve köprü için upgrade önerir misiniz?
Çalmadan almayın... Kimisi çok iyi, kimisi tırt. Şanslı olmak iyi oluyor ama...
![]()
B