Buyrun bu da gitarına kurban Amerika'dan kargo manzaraları. Güya 20 Ocak 2016 en geç teslim tarihi 😀 Bekliyoruz bakalım. Hele bir Türkiye'ye gönderebilirlerse...
70327 eklentisini görüntüle
O gitar gelmiştir🙂 bende baktım bi ara los angeles taydı aşağı indim baktım güvenlikte🙂Buyrun bu da gitarına kurban Amerika'dan kargo manzaraları. Güya 20 Ocak 2016 en geç teslim tarihi 😀 Bekliyoruz bakalım. Hele bir Türkiye'ye gönderebilirlerse...
Ben de ne alaka diyorum izmir'den amerikaya mı gidiyor, yoksa izmir'e mi gelecek 😀Bu arada enteresan bir şey, gönderi yeri Amerika'daki Symrna şehri (Tennessee dolayları) ama diğer taraftan İzmir'in de Yunanca'daki ismi. Meğer 19.yy'da Avrupa-Amerikan kökenliler kurmuş, kesin İzmir'den göçenlerdir.
Gitar değil manyetik. 😀Sizin turist gitarın markası nedir😀😀
buluz yok samba var artık. manyetik kendi yolunu çizmiş.Gitar değil manyetik. 😀
Zibidi Brezilya'larda ne arıyorsa artık. O değil de gitara takıcam blues, rock çalma niyetiyle o başlayacak "dansan do lambadaaaa!" diye. 😀
Başkanlık sistemi dahilinde, eyalet sistemine geçersek düzelirler mi acep😆🤣🤣Benimkinde hala değişiklik yok. Bugün arayıp konuşmayı düşünüyorum. :rage:
Çok ilginç!! Şuan nerede gözüküyor ürün?Aradım az önce. Sesli yanıt sistemi bana bilgi veremeyeceklerini söyledi. Aradığım numaranın göndericiye ait olmamasını gerekçe gösterdiler. 😡
Yalan söylüyorsunnn!Miami'de posta işleme merkezinde hala.