şiddetle katılıyorum..adamdaki zeka beni her defasında bi öncekinden daha fazla etkiliyo...ucuz roman benim arşivimde her zaman olacak filmlerden..arabada john travoltanın zenci çocuğun beynini yanlışlıkla dağıtması,uma ya krizden kurtuulması için iğne yapması,christopher walken ın şu saat hikayesini bruce un küçüklüğüne anlatması....vs.vs. oyuncular ayrı ayrı mükemmel..john travoltayı ve harvey keitel ı bu filmle sevdim ben!!şunu iddia ediyorum böyle bi kadroyu hiçbir yönetmen bi filmde toplayamaz,toplayamadı,toplayamayacak ta!!bedave demiş ki:tarantino yapsın çamurdan olsun deriz; ama çamur yapmaz o.
curcunabaz demiş ki:Quentin Tarantino, 1994 yılında çektiği, "Pulp Fiction" filminin devamını çekeceğini açıkladı. Şu sıralar filmin senaryosunu yazmakla meşgul olan yönetmen, filmin daha önce çektiği filmlerden Vincent Vega ve Vic Vega karakterleri üzerinde yoğunlaşacağını belirtti. Vincent Vega, "Pulp Fiction/Ucuz Roman" filminde John Travolta'nın canlandırdığı karakterdi. Vic Vega ise "Reservoir Dogs/Rezervuar Köpekleri" filminde Michael Madsen'ın canandırdığı karakterdi. Her iki aktörün de, orijinal rolleri için tekrar kamera karşısına geçmesi bekleniyor. Filmin çekimlerine gelecek yıl başlanacak