the killers-jenny diyorum başkada bişi demiyorum 🙂
mavibulut demiş ki:bu cuma bende gelicem,bu kez kesin,yeter artık 😛 ...daha fazla R.A.T.M,daha fazla Punch 😆
sevgiler...
aulos demiş ki:yine gelemedik ya!!! Bu cuma kesin gelicez artık!! ama yine de sorayım diğer günlerde program var mı? varsa nerede??
arkalardaydım ben,çok güzel geçti program,uzun zaman olmuş...kendi bestelerinizde süperdi...bu bestelere ulaşabilme imkanımız var mı acaba soner sorarım sana? 😛sonyboy demiş ki:mavibulut demiş ki:bu cuma bende gelicem,bu kez kesin,yeter artık 😛 ...daha fazla R.A.T.M,daha fazla Punch 😆
sevgiler...
goremedım dostum seni...
sevgiler,
Soner - PuncH
mavibulut demiş ki:arkalardaydım ben,çok güzel geçti program,uzun zaman olmuş...kendi bestelerinizde süperdi...bu bestelere ulaşabilme imkanımız var mı acaba soner sorarım sana? 😛sonyboy demiş ki:mavibulut demiş ki:bu cuma bende gelicem,bu kez kesin,yeter artık 😛 ...daha fazla R.A.T.M,daha fazla Punch 😆
sevgiler...
goremedım dostum seni...
sevgiler,
Soner - PuncH
Freedom u çalmadınız ama 😢,bu hafta bekleriz artık 😆
aulos demiş ki:izledim klibi. İşte ya özlediğimiz tat buydu 🙂 ama Burak kilo mu almış 😛 belki kamerada öyle çıkmıştır 😉
sonyboy demiş ki:PuncH 2 Şubat Cuma gecesi sahne alamayacaktır.. :? İzleyicilere ve sevenlere duyurulur..telafisini yaparız merak etmeyin... 🙂
Sevgiler,
Soner - PuncH
NacAdonis demiş ki:sonyboy demiş ki:PuncH 2 Şubat Cuma gecesi sahne alamayacaktır.. :? İzleyicilere ve sevenlere duyurulur..telafisini yaparız merak etmeyin... 🙂
Sevgiler,
Soner - PuncH
olmuo böyle :!:
gelin siz sahne sizin 😀
sonyboy demiş ki:PuncH 2 Şubat Cuma gecesi sahne alamayacaktır.. :? İzleyicilere ve sevenlere duyurulur..telafisini yaparız merak etmeyin... 🙂
Sevgiler,
Soner - PuncH
aulos demiş ki:sonyboy demiş ki:PuncH 2 Şubat Cuma gecesi sahne alamayacaktır.. :? İzleyicilere ve sevenlere duyurulur..telafisini yaparız merak etmeyin... 🙂
Sevgiler,
Soner - PuncH
Hayırdır? hastalık falan yok inşallah! Yine izleyemedik yani neyse haftaya diyelim. Sevgiler size...
sonyboy demiş ki:aulos demiş ki:sonyboy demiş ki:PuncH 2 Şubat Cuma gecesi sahne alamayacaktır.. :? İzleyicilere ve sevenlere duyurulur..telafisini yaparız merak etmeyin... 🙂
Sevgiler,
Soner - PuncH
Hayırdır? hastalık falan yok inşallah! Yine izleyemedik yani neyse haftaya diyelim. Sevgiler size...
yok hayır hastalıktan dolayı değil..okullar tatile girince dungeon yönetimi bazı tasarruf kararları aldıgı için..tahmin edebileceğin gelişmeler yani..haftaya ve sonraki programların akıbetleri de belli değil..bir süre böyle gidebilir..gelişme olursa buradan duyuracağız zaten..
Sevgiler,
Soner - PuncH