Punch (Rock - İzmir)

JD 2007 Turne

PuncH, Jack Daniel's Rock Music Tour 2007 programi şu şekilde:

Jack Daniel’s Rock Summer Tour

4 Ağustos Çınarcık Halk Plajı
6 Ağustos Ören Halk Plajı
8 Ağustos Çeşme Alaçatı Halk Plajı
10 Ağustos Bodrum Gümbet Dolgu Alanı
12 Ağustos Side Halk Plajı ve Side Liman Alanı

yolu düşenleri bekleriz...

Ya cnm Arkadaşım burakcım taktir ettiğim solist arkadaşım 8) ne o hal öle valla geçen seniz dinledim korktum yeni imajından 🙁 gerçi hoş sen beğendikten sora kime ne ama ben yakıştıramadım valla biran önce eski haline dönsen ii olur 😀 başarılar sizlere..

Keyifli bir Jack Daniel's Summer Rock Turnesi sonrası PuncH 17 Ağustos Cuma Dungeon Bar, 18 Ağustos C.tesi saat 17.00 da PWA Windsurf Dünya Şampiyonası Türkiye- Çeşme- Alaçatı ayağında kapanış günü sahne alıyor.Ardından aynı gece Shaka Surf Bar'da PuncH Party de saat 22.30 da eğlence devam ediyor..Hepinizi bekleriz...

Re: JD 2007 Turne

cutloose demiş ki:
PuncH, Jack Daniel's Rock Music Tour 2007 programi şu şekilde:

Jack Daniel’s Rock Summer Tour

12 Ağustos Side Halk Plajı ve Side Liman Alanı

yolu düşenleri bekleriz...

Side'de harika bir gece yasattilar, PuncH' in bilegine saglik.

İlk defa bu cumartesi Dungeon Bar'da izlediğim, repertuarı bana yabancı gelse de performansını oldukça iyi bulduğum grup. Vokalin şarkıları hissederek okuduğuna gözlerinin ara ara dönmesinden şahit olduğumu söyleyebilirim. Başarılar...

mavibulut demiş ki:
Aaaa punch yaşıyormuydu ya!... uzun zaman oldu...dungeonda mı çıkıyolar şimdi ... repertuarda R.A.T.M dan parçalarda mı var..... : 😆 😆

Evet Punch yasiyordu =) ölümsüz oldular.

PuncH, 2006 Kasimindan itibaren her Cuma Dungoen’da 23.00 ile 01.30 saatleri arasında yeniden dinleyicisiyle birlikte. Grubun official myspace sayfasinda ki Lover care, Ask diyolarlar sarkilarini dinleyebilir, Canlı performanslı videolarınıda izleyebilirsiniz.

Http://myspace.com/punchbandizmir

l_cf3a4162b740b5f7a139fe4de961f322.jpg

Gitarcımız Ömer in askerde olmasından dolayı bize gitarlarda eşlik eden Emre ye, onun rahatsızlığı sebebiyle de sahnede bizi yalnız bırakmayan Makine Can a çok teşekkürler...

PuncH Cuma geceleri 23.00 - 00.10 saatleri arasında Dungeon da...sevgiler...PuncH Burak

arkadaşlar bu gece dungeonda izledik programın bir bölümünü-ki bu kısım az da olsa tanrıyla aramdaki bağı güçlendiren kısım oluyor-yani izlemeseydik güzel olurmuş..gecenin bir vakti turkrock hesabı için kastık hoş olmadı..
özetle kendinizi dinlemenizi tavsiye ediyoruz. işler madem akor basabiliyoruz o zaman neden şarkı katletmiyoruz şeklinde yürümüyor sanırım..
yani ne desem boş..programın kaçta nerde olduğunu bilmek istiyoruz..bilhassa kaçınıcaz..sevgiler..

Geri