Satılık Quad Cortex Mini

Takasa
Kapalı
Fiyat
75000
Para Birimi
TL
Yine "bilen bilir" denilecek bir ürün ... bu seviye cihaz alacak birisi benim buraya yazacağım tanıtıma veya övgüye gelene kadar zaten ne istediğini benden iyi biliyordur. Dolayısıyla sadede gelelim...

Şu an iMac,ses kartı ve monitor ile Neural DSP plugin'leri kullanıyorum ve son derece memnunum. Ama hardware olarak da cihazı merak ediyordum açıkçası. Gel gör ki TR fiyatı 100k sadece denemek için verilecek para değil.
Geçenlerde yurt dışında okuyan kızım gelecek diye denk geldi ve hemen bir thomann operasyonu çektim ve elden getirttim. Cihaz 2 haftalık sadece. Gerçekten sadece "denemek" için aldım ve denedim 🙂 ... beklediğim gibi çıktı, oldukça iyi.
Ama ben yine deneme hevesini atlatıp masaüstü sistemle devam edeyim... hani cihaz Almanya'dan geldi ama bizim burada kurulu düzenimiz var yeğenim oldu bu sefer ters olarak.
Sıpsıfır cihaz.. sadece valize sığmadı diye kutusunu getirmedik. Tercihen elden teslim ama kargo isteyene de sapasağlam paketlerim gerekirse.

Fiyat pazarlıksız ve takas opsiyonu olmadan ... No Pazarlık No Takas ... 75,000 TL

IMG_8580.webp.jpgIMG_8579.webp.jpg

Geri