ravenwoods demiş ki:metalcore/punk(ne alakası var diyeceksiniz ama olsun yaa) icra ediyorsunuz iyi müziğiniz de var bence...ama zor dergisindeki kritiğede katılmadan edemiyeceğim...fark yaratan bir grup değilsiniz,yaa öyle bir piyasanın olmadığı ülkemizde kimse çokda kaliteli birşey beklemiyor ama farklı birşey bekliyor... sizin gibi 100000 lerce grup var yurt dışındaa..haa bizim hedefimiz ülkemizdeki müzik kalitesini yükseltmek diyorsanız eyvallah.sound olarak çok iyi yerdesiniz ama müziğinize farklı şeyler katsanız tam süper olucak 🙂
o organizasyonda ufak bir gecikme var aslında... tam tarih kesinleşince burdan haber vereceğiz mutlaka 😉 ilgiden dolayı teşekkürler 🙂tosba_cagdas demiş ki:beyler bu 28 inde planladığınız dorock bar organizasyonu güncelliğini koruyormu?
düşüncelerin için teşekkürler, aslında tek bi türe takılmadan elimzden geleni yapmayı çalışıyoruz. 🙂egexxxx demiş ki:beğenmedim beğenemedim. bir metalcore dinleyicisi olarak çok daha iyi yapılabilceği kanısındayım. zaten metalcoredan uzak gördüm 😉