bende n-gage var sen sıkma cnn cok istiyosan degisirz psp le koskoca n-gage vercez ama sırf senin hatrına 😛
saka bi yana beklerim tabi abi gel konsere 🙂
R.T.D Vocals:Emir
saka bi yana beklerim tabi abi gel konsere 🙂
R.T.D Vocals:Emir
Roth-Azad demiş ki:Çok sevmediğim bir tarzı icra ediyor olsanızda, sahne duruşunuz, performansınız ve yaptığınız tarzdaki başarınız sayesinde dinlemekten keyif aldığım bir konser oldu. İlk çıkan grup siz olduğunuz için aslında biraz güme gittiniz. Bir kaç eleştirim var yalnız:
Vokal clean partisyonlarda çok detone oluyordu. Gerçi bu ses sisteminden de olabilir, çünkü her ne kadar monitörlerde olsa içerde birbirinizi eminim ki net duyamıyordunuz (Barların değişmez problemi.). O yüzden konsere özgü birşeydir diye düşünüyorum. Yine de demolara da baktım daha fazla geliştirebiliceğini düşünüyorum kendisinin, herşey zamanla tabi, yinede başarılıydı, tebrik ederim.
Davulcu tarza göre gayet iyiydi, yalnız tuşesinin aşırı sert olması, biraz (Özellikle zillerden) kontrolsüz ve rahatsız edici bir ses çıkmasına neden oluyordu. Buna dikkat ederse çok daha iyi olucağını düşünüyorum.
Gitaristin tonları çok iyiydi, şimdiye kadar bir metal grubunda dinlediğim en sert,tok ve bir o kadar da temiz tondu. Herhangi bir eksiğini göremedim.
Yalnız beni tek rahatsız eden bascı oldu. Hani gruba pek bir katkısını göremedim. Sadece arkada bir bas sesi olmasını sağladı o kadar. Grubun genel kalitesini yakalamak için biraz daha zaman ihtiyacı var gibi.
Bunlar demonuzu dinlemiş ve tek konserinizi izlemiş birinin yorumlarıdır. Yanlış anlaşılmaz umarım, dediğim gibi dinlemekten keyif aldım ve elimden geldiğince yapıcı eletştrilerde bulunmaya çalıştım.
Başarılar dilerim.
deathtrip demiş ki:bayaa sağlamdınız dün akşam.. tebrik ediyorum.. fakat tek birşey söyleyeceğim, yanlış anlaşılmazsam tabe,
fear factory - cyberwaste dediğinizde, zamanında "cyberwaste-ül hatim" yapan biri olarak çok şaşırdım... yani twin atmak çokta kolay değil, birde aksak twinler ölümdür zaten ki bahsi geçen parçadaki twinleri ve davul ayrıntılarını çok iyi yapamadınız... "nothing you say matters to us" sözlerini söylerken, baterist orjinal parçanın dışında bir ritmden gitti.. tam dedim aha gaz parça delirelim dedim.. ama o parçadaki performansınız bence pekte iyi değildi.. ya kusuruma bakmayın ama bunlar şahsi görüşüm.. fakat olabildiğince sağlamsınız... vokal sağlam, clean'a geçtimi biraz bozuyor bence.. yani şöle, parçanın gidişatını bozuyor...
uzun lafın kısası, umarım daha başarılı olursunuz.. yanlış anlamayın, kimseye şit atmak gibi bir niyetim yok sadece düşüncelerimi belirttim.. hade eyvallah \m/ (bozuk türkçe için kusura bakmayın 🙂 lanet bir pazartesi sendromu ve testament üzüntüsü 🙁 )