Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
herkeze selam beni bir şarkı arıyorum metallica yada rock şarkısı nakaratı uyan dı radyoda bir kez dinledim bir daha denk gelemedim bu şarkıya mükemmel bir şarkıydı ve çok sert süper bir parçaydı belki bilen vardır saygılar herkeze tşkler şimdiden
herkeze selam beni bir şarkı arıyorum metallica yada rock şarkısı nakaratı uyan dı radyoda bir kez dinledim bir daha denk gelemedim bu şarkıya mükemmel bir şarkıydı ve çok sert süper bir parçaydı belki bilen vardır saygılar herkeze tşkler şimdiden
O konser unutulmaz bence bu arada şu an Antalya'dayım eylül'de Bingöl merkez oradan kiğı'yada gidicem.walla benim arkadaşımın gözlüğü kırılmıştı ama o konserde herkesin gözlüğü kırılmıştı yane hatta benim hatırladığım gözlüğün camıyla uğraşan 3kişi gördüm ben birisi benim kör dostumdu. 😆 Bu arada R.N hala unutulmadı unutulmazda
abi o konserde sen de mi vardın harikaydı en cok gaza geldigim konser bi de 2 sarkısını biliyodum toputopu pogo esnasında hiç tanımadıgımız bi eleman arkadasın gözlugunu kırmıstı arkadas kor olarak devam etti konsere acaba o eleman senmiydin??
bi de bingolun neresinden kiğıyı bilirmisin???