Hangibar sayfası pek şahane olmuş, hayırlı olsun efendim.
Sevgililer günü olayı da pek şık olmuş.
hadi bakalım.
Sevgililer günü olayı da pek şık olmuş.
hadi bakalım.
Bobuz demiş ki:Vay vay vay diyorum başkada bişey demiyorum. Fotoğraflar çok ii çıkmış ama en iyi Levent çıkmış.
Hepinize tekrar başarılar bir gelemedik iadei ziyarete umarım yakında fırsat bulur geliriz.
Fotoğraflar çok ii çıkmış
radyo demiş ki:Sanıyorum önümüzdeki hafta bir ekstramız daha olacak yani yine 2 gece sizlerle olacağız. Haberini burada görürsünüz zaten.
Esen kalın 😀
reverie demiş ki:Oh oh çok güzel 🙂 Yanılmıyorsam bahsedilen ekstra pazartesi günü yine Radyo Odtü'nün düzenlediği bir parti olacak; ama aldığım duyumlara göre grup biraz erken başlayabilirmiş, Radyo dinleyicilerinin dikkatine.
radyo demiş ki:Pazartesi ve çarşamba görüşmek üzere 😀
Bu arada Radyo Odtü, Radyo'yu ciddi ciddi sahiplenmiş gibi görünüyor
radyo demiş ki:Yalnız bu hafta yokuz (bir ekstra olmazsa tabii 😉 ). Karina Zeviani ve ekibinin performansı olacak bu çarşamba If'te. Bir dahaki buluşma tarihimizi buradan bildiririz elbet 😀
Evet, tam da düşündüğümüz gibi oldu ve cuma gecesi sizlerle olmak suretiyle bu çarşamba günkü yokluğumuzu telafi edeceğimizi öğrendik. Cuma akşamı 22.30 civarı görüşmek üzere 😀
allapoligies demiş ki:oncelikle KOLE grubu olarak konserdeki destektekten dolayi tessekkurler...en kisa zamanda if deki progmaniza gelicem sesin bek guzelmis beyaw ha bu arada oyumuz sekizeydi hehehe 8O 😀 www.myspace.com/kolerockband