- Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet..Konuya oldukça hakim bir arkadaşımız😉
Bu redwirez impedance curve olayı ne işe yarıyor arkadaşlar...
Alshain, baya başarılı bir çalışma olmuş..Ben direk amfiden (analogtan) dinledim. Güzel, güzel..
Bu arada yeni şeyler keşfetmeye devam ediyorum. Guitar rig 5 içinden Reflektor ile kabin impulslarını tek tek denedim.(Bazılarını detaylı inceledim) Gayet oturaklı, bol midli malmsteen, blackmore tonları yakaladım:hungry: .Fena metal tonları da elde ettim desem kimse kızmaz heralde 😆 Aslında bunu zaten biliyosunuzdur. Bilmeyen arkadaşlar için anlatıyorum o zaman:headphone: GR5'i pek kurcalamamıştım. Bu aralar beni şaşırtmaya devam ediyor. Revalverin tahtına oturacak mı ne:cat:
Ek olarak şunu belirtmek isterim. Yakında lambalı bir combo amfi ile deneyeceğim tonları. Bakalım nasıl farklılıklar olacak!!
İşimi gücümü bıraktım , nelerle uğraşıyorum yaw, yakında sepetleyecekler beni şirketten!!😱:happy:
Pouline ısınamadım baba yaw!👎 Verimsiz geldi bana. Revalverde tube tweak olayları falan felan var ya.. Onu ayrıcalıklı kılan etmenler işte onlar:headphone: . Ama ne yalan söliyim hiç kullanmadım onları hehe:happy:
Redwirez kullanıyorum uzun zamandır, etkisini anlamanız adına Dream Theater- "On The Back of Angels" introsunu redwirez ve redwirezsız şekilde kaydettim. İlkinde yok, ikincisinde var.
Bu arada IR'lar, gercek amfiyle birlikte dogru kullanildiginda da guzel tonlar yakalatabiliyor hakikaten, hele ki ses kartinizin line-in'i adam gibiyse denemenizi tavsiye ederim, tabi amfinizin de iyi oldugunu varsayaraktan.
5150 kafa ile denedigim 2 IR calismasi mesela asagida;
Sperimental Impulse Pack'teki kabin simulasyonlarini Poulin LeCab ile kullanmistim, ilkinde Framus V30 ve Mesa Oversize V30 blendli, numaralari hangileri onu hatirlamiyorum gerci.
Ikincisinde ise tamamen Mesa kabinin 2 farkli pozisyonu blendli. 4 track toplamda.