tartışacak bir mevzu yok, zaten amacım tartışma yaratmak da değil, ve dahi tartışacak olsam bunu burada yapmam. burada işinin ehli olan kişiler "önce araştırın, sonra takıldığınız yerde sorun" diye bir sürü yerde belrtmişler. senin bahsettiğin mantıkla burada hep aynı sorular dönüp duruyor çünkü. önemli olan tek şey aldıklarından mutlu olman değil, insanların da vermekten mutlu olabileceği(ki bu da cevabı her yerde bulunabilecek milyon yerde çözümü bulunan soruları tekrar tekrar sormamaktan geçiyor bence), yeni konuların tartışılabileceği bir platform oluşması.
metto lütfen sadece kendi üstüne alınma, açtığın topic gayet güzel ve faydalı bence. söylediklerim de direk seni hedefleyen şeyler değil, rahatsız hissettirdiysem özür dilerim peşinen. ancak ufacık araştırmayla cevabı bulunabilecek sorular karşısında, bu forumdaki bilgisine deneyimine ve paylaşma isteğine gıptayla baktığım kişilerin anlayış göstermeye çabalamasını gördükçe ben kendim utanıyorum. neyse konuyu uzatmanın alemi yok sanırım daha fazla. bu laflarımı sana yöneltmiyorum metto, öyle düşüncelerimi yazmış olayım, burada yeterince konuyla alakasız şey anlattım sanırım 🙂
sorununu çözebildin mi merak da ettim ayrıca.