B
beyhan
ben fılmın cok da komık olacaını dusunmuorum ılgı ceksın dıe fragmana butun esprılerı koymuslardır.ama facebook esprısıne koptum 😀
beyhan demiş ki:ben fılmın cok da komık olacaını dusunmuorum ılgı ceksın dıe fragmana butun esprılerı koymuslardır.ama facebook esprısıne koptum 😀
Bize böyle filmler lazım zaten. 🙂 O kadar komedyenimiz var.Tabikii gülmeliyiz.Th3_BLacK demiş ki:Sinemada fragmanı oynarken, salon baştan aşağı yarılıyordu hatta fragman bittikten sonra da bayağı bi devam etti kıkırdaşmalar 🙂 Filminde nasıl olur tahmin edemiyorum gülmekten izleyemeyiz heralde 😛
Türkiye'de genç nüfusun fazlaca bulunduğunu unuttun herhalde.gençleri gitsin zaten yeterli olur. 🙂canbi demiş ki:bu filmin rekor kırcamıyacağı kanısındayım🙂belli bi yaş üstündekiler bu filme gitmicekler.gençlerin yoğunluğu olucaktır.amanina minnoş🙂
hakkatten nereye gitsek millet hep recep ivedik ağızıyla konuşuyor, çok büyük bir patlama olacağını tahmin ediyorum, rekor kırabilir bu film 🙂lovermanJames demiş ki:Sokakta herkes bu filmi konuşuyor.Espriler bile bu filmden arak.Daha ne olsun?