Red Kit / Lucky Luke

• Konuyu açan Konuyu açan Guest
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

daltonların hafızalarını kaybettikleri bi maceraları vardı... işte o macerada rintintin(rantanplan) de kaybediyodu hafızasını sona "myiav miyav" diye dolaşıyodu... tam bu csütlü lapa yiycekken kafasına taş düşüyodu sona "ııhh sütlü lapam... ne iğranç... en nihayetinde ben bi köpeğim! bunlar kiminle raks ettiklerini sanıyolar?!" diyodu çok gülmüştüm... bi de düldül(jolly jumper)'ün tehlikeli anlarda luke'a dönüp "güneş de batıyo hadi kovboy ben yanlız bi kovboyum şarkısının tam zamanı" demesi beni bitiriyo...

yaa ben bu adama asiktiim 🙂 hayran hayran izlerdim kucukken... karizmasi olduruyo insani...
sinema filmini falan yapsalar kim red kit olurdu karar veremiorum dogrusu. ondaki karizmayi kim verebilecek ki beyaz perdede?

ben de bakindim internette biraz.. buyrun... 🙂 🙂

"Red Kit
Dünya sinemasında ilk kez Türkiye'de beyaz perdeye aktarılmıştır. 1967 yılında Öztürk Serengil'in başrolünü oynadığı filmde Serengil gördüğü bir rüyada kendini Red Kit sanır ve vahşi batıda macera peşinde koşar. 1971 yılında bu kez İzzet Günay Red Kit olur ve Dalton Kardeşleri kovalar. 1974 yılında ise son Red Kit Aram Gülyüz'ün yönetiminde Sadri Alışık olur. (Red Kit Atını Seven Kovboy)"

red kit eskiden sıkı bi nikotin bağımlısı olmasına rağmen, çocuklara kötü örnek olduğu düşünüldüğü için ağzındaki sigara yerini zamanla bi ota bırakmıştır.. :cigara
komik insanlar..

I'm a poor lonesome cowboy
But it doesn't bother me
Cause this poor lonesome cowboy
Prefers a horse for company

Got nothing against women
But I wave them all goodbye
My horse and me keep ridin'
We don't like being tied...

Böyle devam ediyor gerisi de.

Nikko demiş ki:
I'm a poor lonesome cowboy
But it doesn't bother me
Cause this poor lonesome cowboy
Prefers a horse for company

Got nothing against women
But I wave them all goodbye
My horse and me keep ridin'
We don't like being tied...

Böyle devam ediyor gerisi de.

Çok güzel bir şarkıydı bu. beng beng :dan 😆

Eskiden bi gazete veriyordu çizgi romanlarını.İlk öyle tanışmıştım.(Hangi gazete hatırlamıyorum ama rahat bir 15 senesi var)Bitirmeme rağmen hepsini tekrar tekrar okuyordum.Çizimleri çok rahattır ama şimdi Star da daha kalıplı(birazda itici aslında) bir çizimle çizgi filmi var ama o da yeterli yoksa başka yerde bulamayacağız.(

Geri