Crematoria demiş ki:redd her zman iidi..
bi laf var bu grup hiç bi zman gözde olmayacak,sadece sevenleri dinlicek diye..
cidden öle tadından yenmiyor..
izmire bekliyorum 4 gözle.. 🙂
doğan duru gibi vokal yok !!
kokosmigosh demiş ki:'pişman olmadım' mı demek istedin acaba 🙂
bende beğeniyorum fakat albümü bulamadım.
tunnelbass demiş ki:Grubu Bursa'da canlı dinlemistim,barda,sonradan tanısma fırsatıda buldum.Sahnede soundları oldukca iyi,zaten ekipmanlarıda bunu destekler nitelikte 🙂
Gayet sıcak müzisyenler,parcalarıda öyle.Ben begendim,bide galiba sey demislerdi,Coldplay seven herkes bizi sever,yoksa onu baskasımı demisti :?
Neyse farkeden bise yok Coldplay'ide seviyom bunlarıda
CulDeSuc demiş ki:tunnelbass demiş ki:Grubu Bursa'da canlı dinlemistim,barda,sonradan tanısma fırsatıda buldum.Sahnede soundları oldukca iyi,zaten ekipmanlarıda bunu destekler nitelikte 🙂
Gayet sıcak müzisyenler,parcalarıda öyle.Ben begendim,bide galiba sey demislerdi,Coldplay seven herkes bizi sever,yoksa onu baskasımı demisti :?
Neyse farkeden bise yok Coldplay'ide seviyom bunlarıda
evet aynen öyleler samimi sıcak yetenkli ve oldukça dolu müzisyenler...doktrlr 6 yıl okur Doğan bunun için 12 yıl okudu etti..yaaa...herkez 18 ocak perşmbde günü hayaldeki konserine gitsn canlı tanık olsun herşeye... 😉
tunnelbass demiş ki:evet o konserde bulundum,hatta en önde hayran hayran bakanda bendim 🙂
ama benim merak ettigm yakın zamanda bisiler yokmu,olmadı topla grubu getir buralara,burdada baya seveni var 🙂