teriytory5 demiş ki:bu hafta yine bekliyoruz sizleri hadi ama artık çabuk gelsin bu cuma saat 21:00 çok fazla alışmışız parçalarınıza,+ bu hafta daha değişik parçalar eklemişsiniz ve çok güzel olucağını duydum doğrumu,yoksa yan odamdan yanlış parçalar duyuyorum,süheyla çalışmana aşığım çok düzenli çalışıyor yani emek harcıyorsun ve ben bu özelliğini seviyorum tekrar tekrar tebrikler diyorum ve hepinize hayatınız boyunca müzik alanında çokmu çok başarılar diliyorum
teşekkür ederizgorkemogut demiş ki:aman efendim... eleştirilere açık insanları çok seviyorum ben... bir kaç saat önce sizi dinledim de geldim, çarşamba raindog un yerine çıkmışsınız, bir yarı dinleyebilmeme ra(ğ)men çok beğendim... sayın hamfendi bugün gerçekten de çok iyi söylüyordun... elimizden geldiğince takip etmeye devam edicez... cuma tekrar görüşürüz... (hem belki ain't no sunshine çalarsınız bende eşlik ederim 😉)
jan demiş ki:Bugun program sonrası bi dummy'e uğrayalım dedik ve gerçekten çok keyif aldık.Hepinizin ağzına eline sağlık,bi ara sizi de pastel sahnesine bekleriz: ) ,tekrardan teşekkürler,saygılar,başarılar . . .
jaglar demiş ki:ince jestinizden dolayı teşekkür ederim...
başarılar hepinize...
firstdeepthink demiş ki:Selam REdhanded fanatikleri ve muhteşep grup elemanları.hepiniz mükkemlsiniz. kimse sizin elinize su dökemez. özelliklede gitarda🙂 bu forum sinerjimisz açısından iyi olmuş.
Daha önce mesaj atmışştım ama gitmedi(ilginç).bu arada Ozan-Erdem:bakıyomda benden önce gelmişiniz.ne leyn stokhastikos,heuristic felan, dersler fena çarptı heralde. bu cuma görüşmek üzere...
teşekkür ederiz msjn için,
gitaristimiz yeni sololar ekledi,
yarın bekliyoruz seni de
ii bak kendine,
hoşçakal.