Referans kulaklıkları

IMG_20200617_110423.jpg
IMG_20200617_110353.jpg
IMG_20200617_111031.webp
Merhabalar akg k52,k72 ve k92 yi denmiş ve bir fikri olan biri varsa bana duyum ve genel olarak kulaklık hakkındaki yorumlarını bana yazabilirmi . Veya bana450 tl yi geçmeyecek bir referans kulaklığı önere bilirmisiniz.

Bende yakın zamanda bir referans kulaklık siparişi verdim. Araştırma yaparken bu forumda 2010 yılında açılmış superlux hd 681 kulaklık konusuna denk geldim. Daha sonra rtings'e baktım orda alınabilcek en hesaplı kulaklık seçilmiş. Grafikleri karşılaştırdığımda akg k240 mk2'dan hatta yüksek fiyatlı kulaklıkların bir çoğundan daha iyi gözüküyordu. Ama bu ucuzluğun etkisi muhtemelen malzeme kalitesi ve konforda hissedilcek. Ve 10 yıl önce burda kulaklık hakkında tiz'in keskin oluşundan şikayetçilerdi o problem hala sürüyor olabilir. Türkiye'de bulamadığım için thomann'dan sipariş verdim şuan 15-16 euro olması lazım.

Son düzenleme:
En iyi referans kulaklığı alıştığın referans kulaklığıdır.
- M. Kemal

Şaka bi yana evet bütçene göre kulaklığını al ve bir müddet daha önce dinlediğin şarkıların hepsini dinle ve kulağın otursun. Sonrası devam.

K52 var bende. 1-2 aydır bias fx2 ile pratik yapmak için kullanıyorum. Gayet iyi ancak uzun süren çalışmaların ardından biraz terletiyor ama rahatsız etmiyor kesinlikle.

Bende superlux hd668b var 3 yıldır kullanıyorum çok memnunum. Kulakiçi olarak da soundmagic e80c kullanıyorum fiyatı yüksek ama belki ikinci el bulabilirsin

Bende yakın zamanda bir referans kulaklık siparişi verdim. Araştırma yaparken bu forumda 2010 yılında açılmış superlux hd 681 kulaklık konusuna denk geldim. Daha sonra rtings'e baktım orda alınabilcek en hesaplı kulaklık seçilmiş. Grafikleri karşılaştırdığımda akg k240 mk2'dan hatta yüksek fiyatlı kulaklıkların bir çoğundan daha iyi gözüküyordu. Ama bu ucuzluğun etkisi muhtemelen malzeme kalitesi ve konforda hissedilcek. Ve 10 yıl önce burda kulaklık hakkında tiz'in keskin oluşundan şikayetçilerdi o problem hala sürüyor olabilir. Türkiye'de bulamadığım için thomann'dan sipariş verdim şuan 15-16 euro olması lazım.
Zamanında almıştım bir hd681, birkaç ay sonra bozuldu, çöp oldu. Tizleri cidden kulak tırmalıyordu ayrıca.

bunu görseydim alırdım kesin hafta sonu kullanılmış K52'ye 650 tl verdim. aradaki farkı hiç bilmiyorum

Geri