Tabi ki Focal, ama Yamaha MSP 7 desen ikisinden birini al derdim. hs serisi giriş segmenti, alpha'lar yarı-pro'dur. Yakın bir arkadaşıma alpha65 aldık Benchmark DAC ile kullanıyor çok memnun kaldı, ben de aynı şekilde size de tavsiye ederim, Focal sonuçta...Focal alpha 65 mi yoksa hs7 mi almalıyım, 200 lira gibi bir fiyat farkı var sanırım
thomann'dan almayı koz olarak kullanın, oradaki fiyata alacağınıza eminim, ben genelde %20'den aşağı inmiyorum nakit liste fiyatlarından, iyi kar ediyolar merak etmeyin ineceklerdir 🙂Teşekkür ederim tavsiyeniz için, zuhalle pazarlığa oturayım en kısa zamanda 🙂
Krk ülkemizde (AKG ile birlikte), yurtdışıyla fiyat kıyaslaması yapıldığında en çok maddi fark oluşturan markalardan biri (bana göre),Neden kimse KRK lardan bahsetmiyor? İlginç...
VXT serisi gayet iyi ancak rokit serisi referans kategorisine girebileceğini düşünmüyorum, daha çok hi-fi tadında altları vitaminli mid-tizleri makyajlı hoparlörler rokitler.Neden kimse KRK lardan bahsetmiyor? İlginç...
300 - 400 arasına en fazla 2. el M-Audio AV30 falan bulunur onlar da referans monitörü denemeyecek kalitede aletler, kulaklık için ise ben 2015 eylülü gibi Samson SR850 almıştım 150 160'a gittigidiyordan indirimle, o da yine en ucuzu ancak neredeyse 1 sene oluyor sorunsuz çalışıyor hala.300-400 civarına önerilebilecek monitör var mıdır ? 150 civarı kulaklık da olabilir.
bu tavsiye bana mıydı abi?ozaman kardeşim sana şöyle söyleyim çok bir araştırma yapmana gerek yok.bahsettiğin rakamlarda genel de standart oluyor.çok öyle kalite farkları aman aman olmuyor.ucuz bır seyler arıyorsan bx5 ya da av40 falan al.sonucta bu konuyu gorunce referans monıtoru denınce akla gelen ılk sey ev ortamında kayıt mix falan oldugundan ona gore tavsıyelerde bulundum.ancak şunu soyleyebılırım eger kayıt ve mix işlerine ciddi ciddi gireceksen bu monitör olayına hiç cimri davranma.benım onerebılecegım durum bu kadar.
Evet kardeşim 300-400 liraya kadar demişsiniz yanlış okumadıysam.oyuzden dedim o fiyatlarda ki urunler arasın da kalite farkını hıssettırecek urunler olmuyor hemen hemen aynı oluyor o anlamda soyledımbu tavsiye bana mıydı abi?