Selam, yapmak istediğin şeyi, ne amaçla kullanacağını detaylı anlatırsan daha iyi öneriler gelir.
Genel olarak üzmez ben de amazondan alıp 1 hafta kullanıp iade etmiştim, bu fiyata çok çok iyi aslında, aç kapa tuşu, telefon bağlantısı ve volume önde olması güzel, müzik dinlemek için mükemmel seçim. Ben gitar çalmak, cab. sim. denemek için de kullanırım diye düşünmüştüm, en üst teldeki 7-8. perdeler civarında bir boom sesi geliyordu, eq ayarları ile çözülüyordu ama benim içime sinmedi o yüzden iade ettim. Bu bahsettiğim konuyu araştırdığımda başkalarının da yaşadığını gördüm, örnek linki bırakayım ;
Why do my ERIS E3.5 speakers "boom" when playing a C (130.8 hz) note? - Questions & Answers | PreSonus
Bütçe bu seviyedeyse gayet güzel hoparlör, ev için sağlam ve pratik bir hoparlör, tam referans monitördür diyemeyiz ama alakası yok da diyemeyiz arada bir şey. Benim çok anladığım şeyler değil o yüzden tecrübelerimi kendimce yazdım, şu anda yamaha hs-5 kullanıyorum bariz daha iyi diyebilirim detaylar için, ama aradaki farkı vermeye değip değmeyeceği bütçeye bağlı. Satın alıp paketi ve cihazı hırpalamadan bir süre deneyip memnun kalmazsanız iade edebilirsiniz bence.